Menu
A+ A A-

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2019

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 724                                                                                                   AΘΗΝΑ, 1/12/2019

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

            Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

            Τον Νοέμβρη του 2018 και πριν από τις εκλογές που ανέδειξαν την σημερινή Διοίκηση οι υποψήφιοι που στήριξε η Ομοσπονδία είχαν κάνει συγκεκριμένες προτάσεις προς το ΔΣ για διαφανή εκλογική διαδικασία. Όλες αυτές οι προτάσεις απορρίφτηκαν από την πλειοψηφία της Διοίκησης και όσες απ’ αυτές εφαρμόστηκαν τελικά, επιβλήθηκαν από τους Δικαστικούς αντιπροσώπους.

           Ο τρόπος με τον οποίο διοικεί σήμερα το Ταμείο η πλειοψηφία της Διοίκησης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους που είχαμε εκφράσει τότε.

           Συγκεκριμένα:

  • Διαχωρίζει τους εργαζόμενους από τους απόμαχους της εργασίας και δεν αγωνίζεται για κοινό μέτωπο συνταξιούχων - ασφαλισμένων.
  • Δεν προωθεί τα εναλλακτικά σενάρια των αναλογιστών που οδηγούν σε ελαφρύνσεις για τους συνταξιούχους ΧΩΡΙΣ επιβαρύνσεις για τους ασφαλισμένους. Αυτό νομοτελειακά οδηγεί σε νέα μείωση των συντάξεων.
  • Δεν αγωνίζεται για την υλοποίηση του κοινού πορίσματος ΤΕΑΥΦΕ – Ένωσης Συνταξιούχων & ΠΟΙΕΦΣΕΚ .
  • Μεθοδεύει την κατάργηση του κοινωνικού ελέγχου μέσω και της έξωσης των συνδικαλιστικών οργανώσεων από το κτίριο της οδού Χαλκοκονδύλη με πρόσχημα «την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ταμείου».

            Τέλος καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του ΤΕΑΥΦΕ που με απόφαση «που την πήρε πάνω του» αφαίρεσε την δεύτερη έδρα από την Ομοσπονδία μας στο ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ.

  • Θέτουμε το Υπουργείο, τις Ελεγκτικές Αρχές, τη Δικαιοσύνη και την πλειοψηφία του ΔΣ του Ταμείου προ των ευθυνών τους .
  • Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ευαισθητοποίηση τόσο από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις όσο και από την Ένωση Συνταξιούχων ΤΕΑΥΦΕ.

 

Η ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ