Menu
A+ A A-

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020

Ανακοινώσεις Ένωσης Συνταξιούχων για τις αγωγές έξωσης από το κτίριο της οδού Χαλκοκονδύλη

  • Κατηγορία Νέα

ΛογότυποΕΣΥΦΕΕ

Αρ.φύλλου 332: Ιανουάριος – Σεπτέμβριος 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Β’

            Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

            Η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑΥΦΕ στις 22 Ιουλίου 2020 σχετικά με τις αγωγές εξώσεων του Ταμείου κατά των συνδικαλιστικών οργανώσεων του κλάδου, μεταξύ των οποίων και η Ένωσή μας, που στεγάζονται στο κτίριο επί της οδού Χαλκοκονδύλη 56, απέβη άκαρπη.

            Επειδή στο μεταξύ διάστημα δεν είχαμε καμία ενημέρωση επί του θέματος ούτε καμία απάντηση στο αίτημά μας και εν όψει της εκδίκασης των αγωγών, επανήλθαμε με νεότερο αίτημα μας για συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΑΥΦΕ, στην οποία εκτός από τον ίδιο παρέστησαν ο νομικός σύμβουλος του Ταμείου και ο Αντιπρόεδρος σε τηλεδιάσκεψη. Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος και η ΟΕΦΣΕΕ και το Συνδικάτο Φαρμάκου και Καλλυντικού.

            Δυστυχώς, ούτε και αυτή τη φορά τύχαμε ευνοϊκής αντιμετώπισης. Η στάση που μας επιφύλαξαν ήταν κατηγορηματικά και απόλυτα αρνητική σε ό,τι μας αφορά το αίτημά μας. Τα επιχειρήματά μας και η δίκαιη αγανάκτησή μας για την ανήκουστη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου έπεσαν στο κενό.

Το ΔΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ’

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδίκαση των αγωγών έξωσης του ΤΕΑΥΦΕ κατά των συνδικαλιστικών οργανώσεων του κλάδου δεν πραγματοποιήθηκε στις 8/10/2020, αναβλήθηκε για τις 3/12/2020.

Το ΔΣ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ