Menu
A+ A A-

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Δελτίο Τύπου Εργατικού Κέντρου Αθηνών 23/7/2020

  • Κατηγορία Νέα

ΕΚΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Ταχ. Διεύθ.: Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, 104 33, Αθήνα Τηλ.: 210 88 36 918 ■

Web Site: www.eka.org.gr e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ. Πρωτ. 1376                                                      Αθήνα, 23/07/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας έχει λάβει γνώση από ανακοινώσεις των Ομοσπονδιών του κλάδου του Φαρμάκου της πρόθεσης της διοίκησης του ΤΕΑΥΦΕ να εκδιώξει τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και την Ένωση Συνταξιούχων από τα γραφεία τους με πρόσχημα «την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ταμείου».

Για το ΕΚΑ αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας  χωρίς πρακτικό και μετρήσιμο όφελος για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους δεν είναι αξιοποίηση. Η διοίκηση του ΤΕΑΥΦΕ πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του Ταμείου αλλά υπάλληλος των ασφαλισμένων που το συντηρούν με τις εισφορές τους γι αυτό και πρέπει να υπάρξει διάλογος με τις Ομοσπονδίες. Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκλαμβάνει αυτή την ενέργεια ως προσπάθεια φίμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος και κατάργηση του κοινωνικού ελέγχου. Θα συμπαρασταθεί σε κάθε ενέργεια των  Σωματείων που διώκονται  για προάσπιση  των εργασιακών, συνδικαλιστικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους.

Το Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ