Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου 24/3/2020

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ :  793                                                                         AΘΗΝΑ, 24/3/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες 

            Η σημερινή υγειονομική κρίση μας υπενθυμίζει, δυστυχώς με βίαιο τρόπο  ότι στην χώρα μας αλλά και διεθνώς συγκρούστηκαν δυο αντιλήψεις: Αυτή της ιδιωτικοποίησης της υγείας με αυτήν της προάσπισης του εθνικού συστήματος υγείας.

            Σήμερα που όλοι τρέμουνε την κατάρρευση του δημοσίου συστήματος υγείας, ξέρουμε ποια από τις δυο είναι η κοινωνικά αναγκαία. Όσοι είχαν αναλάβει εργολαβικά την προηγούμενη περίοδο να προβάλλουν και να προωθήσουν τις ιδιωτικοποιήσεις και τα ΣΔΙΤ στην υγεία, αναγκάζονται να σιωπήσουν.

            Στις 27/2/2020 με την ανακοίνωση του πρώτου κρούσματος κορωνοϊού στην Ελλάδα απευθυνθήκαμε στις εργοδοτικές οργανώσεις και ζητήσαμε να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα τόσο για την προφύλαξη των εργαζόμενων από την μόλυνση , όσο και για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. 

Στις 9/3/2020 ζητήσαμε από όλους την αυστηρή τήρηση των μέτρων που συνιστά ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο, καλέσαμε τους εργοδοτικούς φορείς να σεβαστούν την Νομοθεσία και τις συμβάσεις αλλά απαιτήσαμε και από την Κυβέρνηση την λήψη μέτρων θωράκισης του Δημοσίου συστήματος Υγείας.

            Στις 11/3/2020 ζητήσαμε συνάντηση με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο που πραγματοποιήθηκε δυο μέρες μετά, για την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για την προάσπιση τόσο της υγείας όσο και της απασχόλησης των εργαζόμενων στον κλάδο.

            Οι εργοδοτικοί φορείς - με θλιβερή εξαίρεση κάποιων μικρών Εταιρειών προς τις οποίες έχει υπάρξει παρέμβαση της Ομοσπονδίας - απέσυραν τα πιο «εκτεθειμένα» τμήματα από το πεδίο. (Νοσοκομεία, Υγειονομικές μονάδες, ιδιωτικά ιατρεία). Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που προέρχονται από την εργασία τους καθώς και για τους τρόπους πρόληψης.

Η Κυβέρνηση ανακοινώνει συνεχώς νέα αυστηρά μέτρα με αποκορύφωμα το χτεσινό για τον περιορισμό της κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την επικράτεια. Οι συστάσεις της ΠΟΥ πάντως λένε ότι τα μέτρα απομόνωσης από μόνα τους δεν είναι αρκετά αλλά πρέπει να υπάρχει και επάρκεια σε αντιδραστήρια για τα τεστ του κορωνοϊού ώστε με μαζικούς και εντατικούς ελέγχους να εντοπιστούν τα κρούσματα και οι επαφές τους για να έχουμε ολοκληρωμένη προσέγγιση της επιδημίας.

             Πρέπει τα νοσοκομεία να εφοδιαστούν με υλικά για την ασφάλεια του προσωπικού και τεχνολογικό εξοπλισμό για την περίθαλψη των ασθενών. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται στην χώρα μας στον βαθμό που πρέπει λόγω της συνειδητής αποδυνάμωσης του συστήματος υγείας όλα τα προηγούμενα χρόνια από τις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές.

           Η αναστολή της δήλωσης των υπερωριών και των ωρών εργασίας στο ΕΡΓΑΝΗ, η δυνατότητα παροχής εργασίας εξ αποστάσεως, η δυνατότητα αναστολής της σύμβασης εργασίας μέρους η ολοκλήρου του προσωπικού για τις επιχειρήσεις που πλήττονται, η δυνατότητα μη καταβολής έγκαιρα του δώρου του Πάσχα κλπ. πρέπει να μην χρησιμοποιηθούν ως ευκαιρία για την περαιτέρω απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.

            Ειδικά στον χώρο του φαρμάκου, στο Παραφάρμακο και στα συναφή επαγγέλματα δεν υπάρχει λόγος εξάντλησης της έκτακτης Νομοθεσίας όσον αφορά τις παροχές προς τον εργαζόμενο. Καλούμε τις Εταιρείες να σταθούν στο ύψος της κοινωνικής τους ευθύνης να στηρίξουν αυτούς που  συντελούν στην κερδοφορία τους και δίνουν καθημερινά την μάχη με κίνδυνο των ίδιων και των οικογενειών τους, να μην λείψουν τα φάρμακα από τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.  Η εφαρμογή της τηλεργασίας  στο πλαίσιο μέτρων για την προστασία των εργαζομένων αλλά και της δημόσιας υγείας να μην δημιουργήσουν ένα ασαφές περιβάλλον για την επόμενη ημέρα στην ιατρική ενημέρωση  και κατ’ επέκταση σε όλο τον ιδιωτικό τομέα.  Αν κάτι έχει αποδειχθεί το τελευταίο δεκαήμερο είναι ότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία με τους επαγγελματίες υγείας.

           Ευχαριστούμε τους Συλλόγους Ιατρικών Επισκεπτών και Φαρμακοϋπαλλήλων που προγραμματίζουν δράσεις στήριξης των αδυνάτων και συμπαράστασης στους γιατρούς και φαρμακοποιούς που εκτίθενται. Τα επιχειρησιακά Σωματεία που καθημερινά δίνουν την μάχη για την υγιεινή και ασφάλεια των απασχολούμενων στα εργοστάσια. Τους απλούς συναδέλφους που έσπευσαν να επικοινωνήσουν και να μας ενημερώσουν για κάθε παραβίαση της εργατικής Νομοθεσίας.

            Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Ας πειθαρχήσουμε στους κανόνες αφού αυτό επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον αλλά ας μην περιχαρακωθούμε στην ιδιωτικότητα μας. Ας προκύψουν από αυτήν την εμπειρία νέες μορφές οργάνωσης και συλλογικής δράσης.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
  • Διαβάστηκε: 30 φορές

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση της ΠΟΙΕΦΣΕΚ με τον ΓΓ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 790                                                                                                   AΘΗΝΑ, 16/3/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

            Την Παρασκευή 13/3/2020 πραγματοποιήσαμε μαζί με τον δικηγόρο κο Τεμπονέρα Διονύσιο συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΠΙΣ κο Γιώργο Ελευθερίου.

            Συμφωνήσαμε να ενταθούν οι ενέργειες ενημέρωσης των εργαζομένων σε ιατρεία, νοσοκομεία και στον κλάδο της Ιατροφαρμακευτικής Ενημέρωσης για τους τρόπους προφύλαξης και μετάδοσης της νόσου.

            Ζητούμε από όλους την αυστηρή τήρηση των μέτρων που συνιστά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τα Νοσοκομεία, οι Πρωτοβάθμιες δομές και τα ιδιωτικά ιατρεία για την είσοδο και την παραμονή όσων επισκέπτονται αυτά.

            Ενημερώσαμε για την απόφαση των συνδέσμων της φαρμακοβιομηχανίας για περιορισμό των επισκέψεων και των συστηματικών μετακινήσεων των υπαλλήλων. Μέτρα αυτοπεριορισμού πρέπει να ληφθούν από όλους τους εμπλεκόμενους με τον χώρο για την προστασία συνολικά της δημόσιας υγείας με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα, στην Νομοθεσία και στις συμβάσεις που καθορίζουν τους όρους εργασίας και τις αμοιβές.

Θα καταγγείλουμε όσους στο βωμό του κέρδους θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τόσο των υπαλλήλων τους που έρχονται σε άμεση και κοντινή επαφή με εκατοντάδες ανθρώπους όσο και των καταναλωτών εντατικοποιώντας την εργασία τρομοκρατώντας το προσωπικό κρατώντας ανοιχτά τα πιο «εκτεθειμένα» τμήματα των επιχειρήσεων. Θα καλέσουμε την Επιθεώρηση Εργασίας να παρέμβει όπου υπάρχουν καταγγελίες.

            Από την πλευρά του ο ΓΓ του ΠΙΣ μας τόνισε ότι τα μέτρα που συνιστά ο Σύλλογος σκοπούν στην αποτροπή της εξάπλωσης της νόσου και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν μακροπρόθεσμα την απευθείας επικοινωνία του Ιατρικού Επισκέπτη ως Επαγγελματία Υγείας με τον ιατρικό κόσμο.

            Καλούμε την κυβέρνηση να προσαρμόσει το Νομικό Πλαίσιο στις νέες συνθήκες και όλες τις Εταιρείες να λειτουργήσουν με ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
  • Διαβάστηκε: 36 φορές

Δελτίο Τύπου : Συγκρότηση σε Σώμα της Διοίκησης της ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 785                                                                                                   AΘΗΝΑ, 9/3/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

            Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 7 Μαρτίου 2020 συγκροτήθηκε σε Σώμα η Διοίκηση της ΠΟΙΕΦΣΕΚ που προέκυψε από το 10ο Τακτικό Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο στις 15-16 Φεβρουαρίου 2020.

ΣΥΝΘΕΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Νουχάκης Σταύρος

ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τραχανατζής Στάθης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσίνας Κωνσταντίνος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ψαθάς Παύλος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσιαπής Δημήτρης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λάμπος Σωκράτης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: Κατρανίδου Αναστασία

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: Λαζαρίδης Τάσος

ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παπαθεοχάρης Στέφανος      

ΜΕΛΟΣ: Καπουρνιώτης Νικόλαος

ΜΕΛΟΣ: Βαρσαμάς Ιωάννης

ΜΕΛΟΣ: Αγγελίδης Κωνσταντίνος

ΜΕΛΟΣ: Καραγκούνης Δημήτριος

ΜΕΛΟΣ: Ντούμας Ελευθέριος

ΜΕΛΟΣ: Ουρανός Δήμος

           

           

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
  • Διαβάστηκε: 126 φορές

Δελτίο Τύπου: 24ωρη Απεργία στις 18 Φεβρουαρίου για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο

 

Νέα εικόνα 2

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ &

ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ – ΚΛΑΔΩΝ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.

Αριθμός Εγκριτικής Απόφασης Καταστατικού 2492/92 Π.Α.

 

ΑΡ ΠΡΩΤ : 773                                                                                                   AΘΗΝΑ, 11/2/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

            Η ΠΟΙΕΦΣΕΚ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 για το ασφαλιστικό. Παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν αλλάζει ουσιαστικά η φιλοσοφία του προηγούμενου νόμου. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων ώστε να είναι βιώσιμα. Παίρνουν πολλά από τους πολλούς και τα δίνουν στους λίγους.

            Καλούμε τα Σωματεία – Μέλη μας να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση προκειμένου να εμποδίσουμε τον κυβερνητικό σχεδιασμό.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΙΕΦΣΕΚ 001

Συνημμένα αρχεία:
  • Διαβάστηκε: 207 φορές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 767                                                                                                   AΘΗΝΑ, 3/2/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Ιατρικοί Επισκέπτες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Περιοδεύοντες Πωλητές

            Από την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του Νόμου 4446/2016 άρθρο 99 καταγγείλαμε το χαράτσι για απλή χρήση περιουσιακών στοιχείων που δεν είναι δικά μας αλλά εργαλεία δουλειάς και τονίζαμε ότι θα το καταργήσουμε είτε με ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ είτε με ΝΟΜΙΚΑ μέσα. Τον χαρακτηρίζαμε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ γιατί ενώ ψηφίστηκε τον Δεκέμβρη του 2016 ίσχυε αναδρομικά από 1/1/2016.

            Αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί η ίδρυση της Επιτροπής Ενάντια στην Φορολόγηση, μιας ευρείας επιτροπής που έχει συγκροτηθεί από σκληρά εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα   που θίγονται. Προχωρήσαμε σε κινητοποιήσεις, στάσεις εργασίας, επαφές με πολιτικά κόμματα και τα αρμόδια Υπουργεία και παροτρύναμε τους θιγόμενους να κινηθούν νομικά.

            Πάνω από 150 ενδικοφανείς προσφυγές κατατέθηκαν τότε και πολλές έχουν πάρει τον δρόμο της εκδίκασης.

            Η απόφαση Α 2/2020 του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καλαμάτας σε προσφυγή συναδέλφου δικαιώνει πλήρως τις θέσεις μας και αναγνωρίζει ότι «παροχές σε είδος που χορηγούνται στον εργαζόμενο και είναι απαραίτητες για την εκτέλεση της εργασίας του δεν αποτελούν προσαύξηση μισθού και δεν υπολογίζονται για τον προσδιορισμό του οφειλόμενου φόρου εισοδήματος» ……… «και συνεπώς το ποσό ………… δεν έπρεπε να συνυπολογιστεί στο φορολογητέο εισόδημά του».

            «Έτσι διατάσσεται ο προϊστάμενος της ΔΟΥ να προβεί σε νέα εκκαθάριση του οφειλόμενου από τον προσφεύγοντα φόρου εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2016 και την επιστροφή σ΄ αυτόν του φόρου που καταβλήθηκε αχρεωστήτως.

            Διατάσσει την απόδοση του καταβληθέντος παραβόλου στον προσφεύγοντα.

            Επιβάλλει σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου τη δικαστική δαπάνη του προσφεύγοντος.»

            Η Γραμματεία της Ομοσπονδίας μετά από έγκριση του Συναδέλφου που δικαιώθηκε μπορεί με σεβασμό στα προσωπικά του δεδομένα να χορηγήσει αντίγραφο της Δικαστικής απόφασης.

            Οι μόνες μάχες από την αρχή χαμένες είναι αυτές που δεν δίνονται

            Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που στήριξαν τον αγώνα μας. Συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις και μάτωσαν οικονομικά για την νομική δικαίωση των επιχειρημάτων μας. Οι αγώνες μας έφεραν σαν αποτέλεσμα την διαφαινόμενη θετική εξέλιξη της επέκτασης του αφορολογήτου στα επαγγελματικά αυτοκίνητα από τα 12.000 στα 17.000 ΛΤΠΦ και σήμερα με δικαστική απόφαση την επιστροφή του παρανόμως παρακρατηθέντα φόρου.

            Ο αγώνας συνεχίζεται…

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
  • Διαβάστηκε: 303 φορές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ !!!

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 717                                                                                                   AΘΗΝΑ, 19/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ: ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ !!!!!

            Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

           Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την προηγούμενη μας καταγγελία για τις απολύσεις στην Angelini και τα κτυπήματα συνεχίζονται!

            Άλλωστε οι εργοδότες ποτέ δεν έκρυψαν τις προθέσεις τους. Από δημοσιεύματα «ότι ετοιμάζουν εκπλήξεις στην Κυβέρνηση» μέχρι επίσημες τοποθετήσεις του Προέδρου της PIF για «μείωση στις θέσεις εργασίας στον τομέα του Φαρμάκου κατά 14% έως 43% που θα φέρει η ψηφιοποίηση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών» και για «εργατικό δυναμικό που θα πρέπει να έχει άλλου είδους δεξιότητες, οι οποίες σήμερα δεν υπάρχουν σε όσους απευθύνονται στον συγκεκριμένο εργασιακό χώρο»..... !!!!!!

           

            Ένας χώρος λοιπόν σκληρά εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που έχει κυριολεκτικά «στενάξει» από εκπαιδεύσεις, αξιολογήσεις, ψυχομετρικά τεστ, παρουσιάσεις, εξετάσεις γνώσης των προϊόντων της Εταιρείας, του ανταγωνισμού και της αγοράς, εξουθενωμένος από το εργασιακό bulling που σε συγκεκριμένη Εταιρεία παίρνει χαρακτήρα εμμονικού παροξυσμού, φαίνεται ότι δεν έχει τις «δεξιότητες» που απαιτούν αυτοί που τους προσέλαβαν, τους εκπαίδευσαν, τους αξιολόγησαν, άσκησαν το bulling και εκμεταλλεύτηκαν την εργατική τους δύναμη για να είναι κερδοφόροι!

            Το αφήγημα της Κυβέρνησης για «ανάπτυξη στο φάρμακο» με τις επενδύσεις μιας πολυεθνικής και 17 Ελληνικών κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και απειλεί να συμπαρασύρει μαζί του χιλιάδες εργαζόμενους. Κατέρρευσε μαζί με την υπόσχεση για κατάργηση της φορολόγησης Εταιρικών περιουσιακών στοιχείων από τους εργαζόμενους.

            Στόχος της ΠΟΙΕΦΣΕΚ η διασφάλιση της δουλειάς γιατί κανένα ποσό δεν αναπληρώνει μια χαμένη θέση εργασίας!

  • Καλούμε κάθε συνάδελφο που θέλει να αγωνιστεί για την διασφάλιση αυτού του θεμελιώδους δικαιώματος του, να επικοινωνεί με την Ομοσπονδία μας και τα συντεταγμένα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος και να μην εμπιστεύεται τον κάθε αυτόκλητο «προστάτη»!

  • Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να μαζέψει τα πιο ακραία τμήματα της εργοδοσίας και να σταματήσει το αίσχος!

  • ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ! Η ΠΟΙΕΦΣΕΚ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να προστατέψει όποιον διώκεται και απολύεται. Το έχουμε ξανακάνει σαν Ομοσπονδία αδιαφορώντας για τις απειλές, τα εξώδικα και τις μηνύσεις! Σε πολλές περιπτώσεις οι συνάδελφοι που προσέφυγαν σε εμάς δικαιώθηκαν! Μιας και το φαινόμενο αποκτά μόνιμες και καθολικές διαστάσεις θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

            Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

 

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

 

Συνημμένα αρχεία:
  • Διαβάστηκε: 411 φορές
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ

×

Κάντε εγγραφή τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι.

Μπορείτε να διαγραφτήτε απο το Newsletter οποιαδήποτε στιγμή, στέλνωντας μας μαιλ με τον τίτλο unsubscribe