Menu
A+ A A-

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022

Δελτίο Τύπου 6/6/2022 για την Εκδήλωση Ενημέρωσης για την Επικουρική μας Ασφάλιση

Λογότυπο ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΑΡ ΠΡΩΤ : 1108                                                   AΘΗΝΑ, 6/6/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το Σάββατο 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μέσω από το κανάλι μας στο YouTube το POIEFSEKTV, η πρώτη εκδήλωση ενημέρωσης για τα επικουρικά μας ασφαλιστικά ταμεία ΤΕΑΥΦΕ και ΤΑΥΦΕ.

            Ομιλητές ήταν δύο γνωστοί εργατολόγοι, ο κος Γιώργος Ρωμανιάς και ο κος Διονύσης Τεμπονέρας, καθώς και οι συνάδελφοι Λευτέρης Ντούμας και Χρήστος Ρούσσης μέλη των ταμείων. Συντονιστής της συζήτησης και του πάνελ ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωκράτης Λάμπος.

            Έγινε μία ιστορική αναφορά από ιδρύσεως των Ταμείων μέχρι σήμερα και ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι για τον τρόπο με τον οποίο τα επικουρικά μας ταμεία θα πρέπει να διοικούνται και κυρίως να αποδίδουν με δίκαιο και διαφανή τρόπο τα δεδουλευμένα και τις κρατήσεις ετών στους συναδέλφους που συνταξιοδοτούνται!! Η ανταπόκριση στο κάλεσμα από τους συναδέλφους ήταν συγκινητική και ελπίζουμε να απαντήθηκαν όσο το δυνατόν περισσότερες απορίες.

            Η συγκεκριμένη εκδήλωση υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας «www.poiefsek.gr» και στο κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube POIEFSEKTV”, (https://www.youtube.com/channel/UCuL0SOwptNB_3ceBpt7uAcA) όπου μπορεί οποιοσδήποτε να μπει και να τις παρακολουθήσει σε δευτερεύοντα χρόνο.

            Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, η συζήτηση για την επικουρική ασφάλιση μόλις ξεκίνησε, ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσκολος άλλωστε μέχρι τώρα οι διαδρομές όλων μας, κάθε άλλο παρά εύκολες ήταν και είναι. Η Ομοσπονδία δεσμεύεται να ενημερώσει τους ασφαλισμένους συναδέλφους ώστε να θέσουν τις προϋποθέσεις και τους όρους εκείνους που θα εξασφαλίσουν για όλους μας δικαιότερη και αναλογικότερη κατανομή των εισφορών μας από τα επικουρικά μας ταμεία, με μια δημοκρατικότερη διοίκηση!!!

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ