Menu
A+ A A-

Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020

Δελτίο Τύπου 8/5/2020: Συνάντηση ΠΟΙΕΦΣΕΚ με ΣΦΕΕ/ΠΕΦ την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 811                                                                                                   AΘΗΝΑ,8/5/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΟΙΕ- ΦΣΕΚ ΜΕ ΣΦΕΕ / ΠΕΦ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΗ 2020

           

            Χτες το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε στα Γραφεία του ΣΦΕΕ με αντιπροσωπεία των εργοδοτικών φορέων αποτελούμενη από τον Μιχάλη Χειμώνα, Γενικό Διευθυντή του ΣΦΕΕ και Μάριο Κοσμίδη Αντιπρόεδρο ενώ διαδικτυακά συμμετείχαν οι Κώστας Παναγούλιας Αντιπρόεδρος, Δήμητρα Λεμπέση Νομικός Σύμβουλος του ΣΦΕΕ, Φαίη Κοσμοπούλου Γενική Διευθύντρια της ΠΕΦ και άλλα στελέχη της Ένωσης.

 sfee.8 5 2020

             Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η ομαλή επάνοδος των ιατρικών Επισκεπτών στους χώρους άσκησης της εργασίας τους (Ιδιωτικά Ιατρεία, Νοσοκομεία) μετά την άρση κάποιων από τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η Κυβέρνηση (μετακίνηση). Εκ των πραγμάτων σε αυτήν την φάση η επάνοδος θα γίνει όπως ανακοινώσαμε στην υπ’ αριθμό 808/4-5-2020 ανακοίνωση μας με τηλεφωνικό ραντεβού πριν ώστε αποφεύγεται ο συνωστισμός στα ιατρεία και ο συγχρωτισμός με τους ασθενείς. Θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και να απολυμαίνονται τα χέρια με αντισηπτικό πριν και μετά από κάθε επίσκεψη σε Ιατρείο.

            Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνει συνάντηση κοινής αντιπροσωπείας ΣΦΕΕ/ΠΕΦ και ΠΟΙΕΦΣΕΚ με τον ΠΙΣ για τις επισκέψεις στα ιδιωτικά Ιατρεία και με την ΕΙΝΑΠ για τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

            Μετά από κάθε συνάντηση θα εκδίδεται ανακοίνωση.

            Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους ότι κατά την έξοδό μας θα προστατέψουμε το επάγγελμα τηρώντας τους κανόνες ατομικής υγιεινής και ασφάλειας και κατ’ επέκταση την Δημόσια Υγεία.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ !

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΙΕΦΣΕΚ 001 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ