Menu
A+ A A-

Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022

ΣΙΕΒΕ-ΦΣΕΚ:Κάλεσμα στην αντιπολεμική συναυλία

Λογότυπο ΣΙΕΒΕ ΦΣΕΚ

antipolemikisinavlia

Αντιπολεμική συναυλία στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Μαΐου.

Το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών, Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων και Κλάδων (ΣΙΕΒΕ ΦΣΕΚ), καλεί τα μέλη του, τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο – συναυλία, ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή της χώρας μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, από τις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Στην συναυλία που διοργανώνουν ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και συσπειρώνει Σωματεία και φορείς της πόλης μας, συμμετέχουν πάνω από 65 καλλιτέχνες και σχήματα. Τη στήριξή τους στην πρωτοβουλία αυτή εκφράζουν ο Roger Waters και ο Brian Eno, δίνοντας στην εκδήλωση «ένα διεθνή χαρακτήρα».

Το πλαίσιο του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου - συναυλίας, στο οποίο καλείται ο λαός της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει, (έχοντας και τις μνήμες από την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία το 1999), είναι:

«Ενάντια στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ενάντια σε κάθε εισβολή, σε κάθε επεκτατική και φασιστική πολιτική.

Αλληλεγγύη σε όλους τους πρόσφυγες.

Καταδικάζουμε τον ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό Ρωσίας - ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και ΕΕ. Κυρίως όμως τα φονικά αποτελέσματά του σε βάρος του λαού της Ουκρανίας.

Καμία στρατιωτική εμπλοκή ή άλλου τύπου συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο, πέρα από την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Αλληλεγγύη σε όλους τους πρόσφυγες και πλήρη αναγνώριση των δικαιωμάτων τους.

Κατάργηση των πυρηνικών όπλων».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ.Ι.Ε.Β.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ