Menu
A+ A A-

Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020

Τηλεδιάσκεψη ΠΟΙΕΦΣΕΚ με ΣΦΕΕ, ΠΕΦ & Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 813                                                                                                   AΘΗΝΑ, 13/5/2020

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΜΕ ΣΦΕΕ, ΠΕΦ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2020

           

            Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κοινή συνάντηση της Ομοσπονδίας μας με τους εργοδοτικούς φορείς και τον ΠΙΣ ως επιστέγασμα των επαφών που είχανε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα.

            Εκ μέρους της Ομοσπονδίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Σταύρος Νουχάκης, ο Αν. Πρόεδρος Στάθης Τραχανατζής και ο Γεν. Γραμματέας Σωκράτης Λάμπος. Εκ μέρους του ΣΦΕΕ ο Πρόεδρος Ολύμπιος Παπαδημητρίου, ο Αν.Πρόεδρος Παναγούλιας Κώστας, οι Αντιπρόεδροι Κοσμίδης Μάριος, Ραγκούσης Ζαχαρίας και ο Γεν. Διευθυντής του Συνδέσμου Μιχάλης Χειμώνας. Εκ μέρους της ΠΕΦ ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Βασίλης Πενταφράγκας και η Γεν. Διευθύντρια της Ένωσης Φαίη Κοσμοπούλου.

            Στην απόφαση που συνδιαμορφώσαμε συμφωνήθηκε η επιστροφή των τμημάτων πωλήσεων στα Ιδιωτικά Ιατρεία και στα νοσηλευτικά ιδρύματα να πραγματοποιηθεί σταδιακά αφού προηγηθεί επικοινωνία και με σεβασμό στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΠΙΣ ώστε να προστατεύεται τόσο η δημόσια υγεία όσο και η υγεία των εργαζομένων. Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μας ώστε κατά την έξοδο μας να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τις οδηγίες των ειδικών.

           

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ - ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ !

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΙΕΦΣΕΚ 001

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ