Menu
A+ A A-

Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023

ΔΤ ΠΟΙΕΦΣΕΚ 19/5/2023: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚRKA

Λογότυπο ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΑΡ ΠΡΩΤ : 1278                                       AΘΗΝΑ, 19/5/2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚRKA

            Η εταιρεία KRKA επιχειρεί να βάλει τον μεγάλο αδελφό στα tablets και την εργασιακή ζωή των Ιατρικών επισκεπτών της. Αγνοώντας τους εργαζόμενους προχωρεί στην εγκατάσταση εφαρμογής γεωεντοποσμού στα tablets τους, ώστε να ελέγχει την παρουσία τους στα ιατρεία.

              Η ομοσπονδία μας με την παρουσία εκπροσώπων του συνδικαλιστικού φορέα ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ και άλλων συνδικαλιστικών φορέων, πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εταιρείας και συνάντηση με την διεύθυνση της εταιρείας στην Ελλάδα και μέσω τηλεδιάσκεψης και στη Σλοβενία.

εικόνα Viber 2023 05 19 10 04 44 720

              Τονίσαμε ότι προτρέπουμε τους εργαζόμενους να μην δεχθούν και να μην εφαρμόσουν μέτρα παρακολούθησης της εργασίας τους ενεργοποιώντας εφαρμογές γεωεντοπισμού.

                Επειδή δεν είναι μόνο νομικό αλλά και ηθικό ζήτημα, αν δεν αποσυρθεί αυτό το μέτρο οι συνδικαλιστές, πέρα από την προσφυγή στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας, προσφεύγοντας στην επιθεώρηση εργασίας, το Υπουργείο Εργασίας και με την συμπαράσταση των ομοσπονδιών, των Εργατικών Κέντρων και της ΓΣΕΕ θα καταγγείλουμε στον Ιατρικό και Φαρμακευτικό κόσμο και στους εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας εν γένει, αυτές τις πρακτικές.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ