Menu
A+ A A-

Νέα αναφορα για το ΤΕΑΥΦΕ στο 14.20 -16.25 του Video

  • Διαβάστηκε: 218 φορές
Νέα αναφορα για το ΤΕΑΥΦΕ στο 14.20 -16.25 του Video. Ευτυχώς άρχισαν να αντιλαμβανονται τι συμβαίνει στο Ταμείο μας.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ …….
……………………………………………………………………………………
Τι είπαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων για την ιδιωτική ασφάλιση! - Όλη η συζήτηση (βίντεο)
Με μια συμφωνία για τον αναπτυξιακό ρόλο τη ιδιωτικής ασφάλισης ξεκίνησε η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των τριών μεγαλύτερων κομμάτων στην χθεσινή (Τετάρτη 5 Απριλίου) εκδήλωση της ΕΑΕΕ με θέμα «Προγραμματίζοντας το μέλλον» στο Ωδείο Αθηνών.
Από εκεί και πέρα διαπιστώθηκαν και συγκλίσεις και διαφορές στα επιμέρους θέματα που εθίγησαν, ενώ κυριάρχησαν οι γενικές τοποθετήσεις περί κινήτρων με τους τρεις πολιτικούς να αποφεύγουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Πάντως περίσσεψαν τα καλά λόγια για τον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης ως αναπτυξιακού εργαλείου και όλοι ζήτησαν εμμέσως «να έρθουν τα λεφτά μέσα» μνημονεύοντας ότι είπε λίγο πριν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης τάχθηκε υπερ των κινήτρων για την ασφάλιση έναντι του σεισμού ενώ για το θέμα της άδικης φορολόγησης των ομαδικών συμβολαίων έναντι των επαγγελματικών ταμείων είπε ότι θα νομοθετήσουμε χωρίς να ανατρέπουμε βεβαιότητες και χωρίς να παραμένουν οι αδικίες.
Για την ασφάλιση υγείας ο κ. Χατζηδάκης είπε μεταξύ άλλων ότι υποστηρίζουμε το ΕΣΥ αλλά πρέπει να δούμε τι γίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως π.χ τη Γερμανία, την Ολλανδία.
Η εκπρόσωπος του Σύριζα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τάχθηκε υπέρ ενός ολοκληρωμένου διαλόγου μετά τις εκλογές πολιτείας και κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης με αντικείμενο πως θα αντιμετωπίσουμε την κλιματική κρίση και τις φυσικές καταστροφές τόσο όσον αφορά την πρόληψη την διαχείριση και το αποζημιωτικό πλαίσιο.
Για το θέμα των επαγγελματικών ταμείων τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του ΤΕΚΑ ενώ πρέπει να ξαναδούμε το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των ταμείων επαγγελματικής ασφάλισης γιατί υπάρχουν και ταμεία που δεν λειτουργούν σωστά. Για την ασφάλιση υγείας υποστήριξε ότι πρέπει να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας ένα από τα πιο πολύτιμα στοιχεία του κοινωνικού κράτους.
Επίσης πρόσθεσε ότι υπάρχει συμπληρωματικότητα με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας αλλά συμπλήρωσε ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν πρέπει να λειτουργεί μόνο με το άγχος της ανταγωνιστικότητας έναντι του κράτους και προέτρεψε τον κλάδο να στραφεί κυρίως σε άλλες ασφαλίσεις.
Ο κ. Δημήτρης Μάνζτος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε για την ασφάλιση φυσικών καταστροφών ότι πρέπει να γίνει ένα διάλογος για συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα, ενώ επίσης τάχθηκε υπερ της ενίσχυσης του θεσμού των επαγγελματικών ταμείων και να διευρυνθούν τα κίνητρα και σε τμήματα του πληθυσμού που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, ενώ για την ασφάλιση υγείας τάχθηκε υπερ της συμπληρωματικής σχέσης δημόσιας και ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, με στοχευμένες φορολογικές κινητροδοτήσεις.

Σχετικά Βίντεο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑΥΦΕ 2023

  • Διαβάστηκε: 340 φορές

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Καταστατικό τού ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου προκήρυξε εκλογές στις 3, 4 & 5 Μαΐου 2023 για την ανάδειξη μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή.

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας, παρακαλούμε να αναρτήσετε τα συνημμένα έγγραφα στην ιστοσελίδα τού φορέα σας, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι ασφαλισμένοι.

Με εκτίμηση,

Ελένη Γρηγοριάδου

Διευθύντρια Διοικητικής Υποστήριξης

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

ΤΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ

Μάρνη 22

10433 - ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210-5226240, 210-5226242, 210-5248526

Φαξ:  210-5240883, 210-5243041

Web: www.tayfe.gr

E-mail: grammateia@tayfe.gr

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΑΥΦΕ 2023

  • Διαβάστηκε: 253 φορές

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΑΥΦΕ 2023

Επισυνάπτουμε

  1. Ανακοίνωση προκήρυξης εκλογών ΤΕΑΥΦΕ 2023 &
  2. Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για  την ανάδειξη μελών Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής

και παρακαλούμε να ενημερώσετε και τα μέλη σας.

Ευχαριστούμε

Με εκτίμηση

Τ.Ε.Α.Υ.Φ.Ε.

         Ν.Π.Ι.Δ.

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Καθολικός διάδοχος του τ. Τομέα Ε.Α.Υ.Φ.Ε. του τ. Ν.Π.Δ.Δ. Τ.Ε.Α.Ι.Τ. 

Χαλκοκονδύλη 56  -  104 32  -  ΑΘΗΝΑ 

www.teayfe.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ : ΤΕΑΥΦΕ : ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Διαβάστηκε: 531 φορές

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ : ΤΕΑΥΦΕ : ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Απόσπασμα από την διαδικτυακή εκδήλωση της ΠΟΙΕΦΣΕΚ  για την επικουρική ασφάλιση 4 Ιουνίου 2022

 

Σχετικά Βίντεο

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ