Menu
A+ A A-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 30/10/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 30/10/2019

Εικόνα profil Facebook

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4446/2016 ΑΡΘΡΟ 99

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 12                                                                                                                    ΑΘΗΝΑ, 30/10/2019

            Αγαπητοί συνάδελφοι ιατρικοί επισκέπτες , ιδιωτικοί υπάλληλοι , περιοδεύοντες πωλητές

            Η σκέψη μας για λίγο ας μείνει όχι στον φόρο που θα πληρώσουμε για τα Εταιρικά μας αυτοκίνητα, αλλά σε αυτούς που τα στερήθηκαν χάνοντας την δουλειά τους........

            Μετά το «αναπτυξιακό» έρχεται το «φορολογικό» και ακολουθεί το «ασφαλιστικό» ..... Στο θέμα της άδικης φορολόγησης της χρήσης Εταιρικών περιουσιακών στοιχείων που δεν μας ανήκουν (αυτοκίνητα, κινητά κλπ) ξεκινάει τον Δεκέμβρη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και τον Γενάρη στην Πάτρα η εκδίκαση των προσφυγών των συναδέλφων που έχουν καταφύγει στην Δικαιοσύνη για να καταργηθεί το χαράτσι που τους χρεώθηκε και πλήρωσαν τα προηγούμενα χρόνια! Των συναδέλφων που μάτωσαν οικονομικά για να ανατρέψουν την αδικία! Έχουν την αμέριστη στήριξη της Επιτροπής μας και της ΠΟΙΕΦΣΕΚ που καθοδήγησαν τον αγώνα!

-          Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4446/2016 Αρθρο 99 ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

 Νέα εικόνα

           

            Φυσικά και η Επιτροπή μας έχει κάνει συναντήσεις και έχει γνωστοποιήσει τις θέσεις μας τόσο στους πρώην αλλά και στους νέους Κυβερνήτες. Εκπροσωπούμε γύρω στους 100.000 σκληρά εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα που έχουν Εταιρικά αυτοκίνητα και δεν αντέχουν άλλο την επαγγελματική ανασφάλεια, την άδικη φορολόγηση και την πενιχρή ανταπόδοση που προβλέπεται να δουν στις συντάξεις τους στο τέλος του εργασιακού τους βίου.

            Για οτιδήποτε καινούργιο προκύψει για το φορολογικό θα ενημερώνεστε με ανακοινώσεις μας η επισκεπτόμενοι το site www.poiefsek.gr.

           Λέγονται και γράφονται πολλά άλλα όλοι εκτιθέμεθα με τα λόγια ενώ κρινόμαστε από τις πράξεις μας.........

            Πέρα από την πάγια θέση μας για κατάργηση στην φορολόγηση της χρήσης περιουσιακών στοιχείων του εργοδότη από τους εργαζόμενους είμαστε έτοιμοι να χαιρετίσουμε και κάθε μέτρο ελάφρυνσης και βελτίωσης του υφιστάμενου Νομικού πλαισίου.

            Καλούμε την ΓΣΕΕ , τα Εργατικά Κέντρα , τις ενδιαφερόμενες Ομοσπονδίες να κάνουν δικό τους το δίκαιο αίτημα μας.

 

-          Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

 

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ                                                                                     ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

επιστροφή στην κορυφή

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ