Menu
A+ A A-

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση 9/10/2023

  • Διαβάστηκε: 261 φορές

Λογότυπο ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΑΡ ΠΡΩΤ : 1323                                                    AΘΗΝΑ, 9/10/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

             Αγαπητοί συνάδελφοι,

           θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών νοτιοδυτικής Ελλάδος με έδρα την Πάτρα και ο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Αιτωλοακαρνανίας δεν αποτελούν ΜΕΛΗ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών και Φαρμακοϋπαλλήλων Ελλάδος.

        Στην περιοχή της Πάτρας εδρεύει πλέον εδώ και ένα χρόνο το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών και Φαρμακοϋπαλλήλων Αχαΐας και όμορων νομών ΣΙΕΦΣΕΚ- ΠΑΚ που από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεως του εντάχθηκε στους κόλπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών και Φαρμακοϋπαλλήλων.

         Το συγκεκριμένο σωματείο προάγει με τις ενέργειες του την συναδερφική αλληλεγγύη, αναρτά καθημερινά νέες θέσεις εργασίας, επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εκπτωτικές κάρτες παροχών σε συμβεβλημένα καταστήματα για όλα του τα μέλη, μεγάλες προσφορές σε ξενοδοχεία, πρόταση για ομαδικό νοσοκομειακό πρόγραμμα παροχών, συνεργασία με μεγάλο ιδιωτικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού για δωρεάν παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων μάθησης δια μέσου διαδικτύου, δράσεις σε κοινωφελή ιδρύματα και διοργάνωση ημερίδας με στόχο την ανάδειξη της αναγκαιότητας του επαγγέλματος του επιστημονικού συνεργάτη.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:

ΣΙΕΦΣΕΚ-ΠΑΚ : Ανακοίνωση για τις αρχαιρεσίες στις 14 Οκτώβρη 2022

  • Διαβάστηκε: 326 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ – ΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΑχαΐας και όμορων Νομών

(ΣΙΕΦΣΕΚ-ΠΑΚ)

Μέλος της ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Αρ.πρωτ.: 2                                                       Πάτρα 11/10/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες - Ιατρικοί Επισκέπτες και Φαρμακοϋπάλληλοι των περιοχών μας

Όλοι εμείς 

  • που θέλουμε οι  Σύλλογοι  και τα Σωματεία να εργάζονται για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, και όχι για ιδιοτελείς σκοπούς 
  • που μοιραζόμαστε με όλους τους συναδέλφους τα προβλήματα στους χώρους δουλειάς, 
  • που επιθυμούμε  να ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των άλλων Συλλόγων στην Ελλάδα μέσα απ' την ομοσπονδία ΠΟΙΕΦΣΕΚ ώστε να την κάνουμε ισχυρότερη, 
  • που αγωνιζόμαστε για  την αποκατάσταση των σχέσεων μας με τους επαγγελματίες υγείας που είχαν διασαλευτεί
  • Που επιδιώκουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ μαζί τους  ώστε να αποτελέσουμε ένα ΜΕΤΩΠΟ ΥΓΕΙΑΣ για την εξυπηρέτηση του ασθενούς και την προάσπιση της επαγγελματικής μας υπόστασης                              

ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ  ΑΧΑΪ́ΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ. (Σ.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ.-Π.Α.Κ.). 

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ !!!

Καλούμε όλους όσους θέλετε  ο Σύλλογος να δυναμώνει τη φωνή σας, να εγγραφείτε  και να συμμετέχετε  στις εκλογές της Παρασκευής που θα γίνουν και με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

 

Συμπληρώνοντας και στέλνοντάς τα στοιχεία σας (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, Εταιρεία, αριθμό ΑΔΤ, τηλέφωνο, mail) στο mail του Προέδρου του Συλλόγου μας Ανδρικόπουλου Χάρη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στης Ομοσπονδίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), μέχρι την Παρασκευή εγγράφεστε και παράλληλα μας δίνετε την δυνατότητα να σας αποστείλουμε το link για να ψηφίσετε όσοι θα το κάνετε εξ αποστάσεως. 

Η πλατφόρμα θα ανοίξει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 11.00 πμ και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 16.00 μμ.

Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή δύναμη για την συνέχεια! 

Για την προσωρινή διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Ανδρικόπουλος Χάρης(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Συνημμένα αρχεία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 30/6/2022

  • Διαβάστηκε: 446 φορές

Λογότυπο ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΑΡ ΠΡΩΤ : 1118                                                AΘΗΝΑ, 30/6/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

            Καταδικάζουμε την ποινικοποίηση και τη φίμωση της συνδικαλιστικής δράσης, που επιχειρείται στον Γ. Χαρίση με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Αν μια τέτοια απόφαση τελεσιδικήσει δημιουργεί δεδικασμένο και κανένα συνδικάτο, εργαζόμενος ή συνδικαλιστής δεν θα μπορεί να ασκήσει δημόσια κριτική στο κράτος και την εργοδοσία μέσω του διαδικτύου, γιατί θα κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

            Το δικαστήριο κάνοντας δεκτή την αγωγή του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, σε βάρος του Γιώργου Χαρίση, μέλους του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, επειδή ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ψήφισμα αλληλεγγύης υπέρ της, εργαζόμενης σε παιδικό σταθμό στο Δήμο Αλίμου και μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Αναστασίας Παπαχρήστου, για την συνδικαλιστική της δραστηριότητα, μας στερεί τη δυνατότητα έκφρασης και κριτικής

            Στεκόμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια που επιχειρεί να περιορίσει, να αποτρέψει την κριτική, να καταστείλει και να εκφοβίσει την συνδικαλιστική δράση. Στεκόμαστε απέναντι στην αδιαφάνεια και σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

            Οι διώξεις συνδικαλιστών, σωματείων, η προσπάθεια φίμωσης, τρομοκρατίας και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης δεν θα περάσει.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/2/2022: Επάνοδος Ιατρικών Επισκεπτών στις Μονάδες Υγείας

  • Διαβάστηκε: 717 φορές

Ο αγώνας και η προσπάθεια μας δικαιώθηκε και επίσημα οι ιατρικοί επισκέπτες από τη Δευτέρα 7/2/22 Θα βρίσκονται κανονικά στους χώρους εργασίας τους με τα ίδια μέτρα που ισχύουν για τους υγειονομικούς όπως αρμόζει στο επάγγελμα μας!!!
Συνεχίζουμε !!!

Γραμματεία τύπου και δημοσίων σχέσεων ΠΟΙΕΦΣΕΚ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αποκλεισμός Συνδικαλιστών από την Διοίκηση του ΤΕΑΥΦΕ

  • Διαβάστηκε: 636 φορές

Λογότυπο ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΑΡ ΠΡΩΤ : 1069                                                               AΘΗΝΑ, 1/2/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΑΥΦΕ

            Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι στο Φάρμακο

            Καλούμε όλους σε αγωνιστική ετοιμότητα απέναντι στην – βάση πληροφοριών – διαφαινόμενη πρόθεση της πλειοψηφίας της Διοίκησης του ΤΕΑΥΦΕ να καταργήσει τον κοινωνικό έλεγχο αλλάζοντας το ιδρυτικό καταστατικό του Ταμείου και καταργώντας τις θέσεις στο ΔΣ που προορίζονται για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις!

            Μια τέτοια ενέργεια μπορεί να κάνει μόνο όποιος ενοχλείται από την παρουσία των εκπροσώπων μας, που με αδιάσειστα στοιχεία ανέδειξαν το έλλειμμα των παροχών προς εργαζόμενους και συνταξιούχους, αποτρέποντας μειώσεις των συντάξεων τα τελευταία χρόνια! Η δικαιολογία ότι οι ασφαλισμένοι εκλέγουν εκπροσώπους στο ΔΣ του Ταμείου είναι τουλάχιστον αστεία! Άλλη η δουλειά των εκλεγμένων και άλλη αυτή των συνδικαλιστών. Οι μεν ασκούν Διοίκηση, οι δε και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ!

            Καλούμε τις πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις να πάρουν θέση απέναντι σε αυτήν την πρωτοφανή προσπάθεια καταπάτησης των συνδικαλιστικών ελευθεριών από έναν «ιδιωτικό φορέα»!

            Καλούμε τον Υπουργό να αποκαταστήσει την νομιμότητα στο ΤΕΑΥΦΕ και να περιφρουρήσει τις επιθυμίες αυτών που το ίδρυσαν!!! Και αυτοί είναι οι εργοδότες, οι συνταξιούχοι στο φάρμακο ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ! Το ΤΕΑΥΦΕ με δική τους πρωτοβουλία ιδρύθηκε το 1943 και πάλι με δική τους αυτονομήθηκε το 2013. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του!

            ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ