Menu
A+ A A-

Ανακοινώσεις

Τηλεδιάσκεψη ΠΟΙΕΦΣΕΚ με ΣΦΕΕ, ΠΕΦ & Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

 • Διαβάστηκε: 137 φορές

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 813                                                                                                   AΘΗΝΑ, 13/5/2020

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΜΕ ΣΦΕΕ, ΠΕΦ & ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2020

           

            Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κοινή συνάντηση της Ομοσπονδίας μας με τους εργοδοτικούς φορείς και τον ΠΙΣ ως επιστέγασμα των επαφών που είχανε προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα.

            Εκ μέρους της Ομοσπονδίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Σταύρος Νουχάκης, ο Αν. Πρόεδρος Στάθης Τραχανατζής και ο Γεν. Γραμματέας Σωκράτης Λάμπος. Εκ μέρους του ΣΦΕΕ ο Πρόεδρος Ολύμπιος Παπαδημητρίου, ο Αν.Πρόεδρος Παναγούλιας Κώστας, οι Αντιπρόεδροι Κοσμίδης Μάριος, Ραγκούσης Ζαχαρίας και ο Γεν. Διευθυντής του Συνδέσμου Μιχάλης Χειμώνας. Εκ μέρους της ΠΕΦ ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Βασίλης Πενταφράγκας και η Γεν. Διευθύντρια της Ένωσης Φαίη Κοσμοπούλου.

            Στην απόφαση που συνδιαμορφώσαμε συμφωνήθηκε η επιστροφή των τμημάτων πωλήσεων στα Ιδιωτικά Ιατρεία και στα νοσηλευτικά ιδρύματα να πραγματοποιηθεί σταδιακά αφού προηγηθεί επικοινωνία και με σεβασμό στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΠΙΣ ώστε να προστατεύεται τόσο η δημόσια υγεία όσο και η υγεία των εργαζομένων. Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μας ώστε κατά την έξοδο μας να τηρήσουμε απαρέγκλιτα τις οδηγίες των ειδικών.

           

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ - ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ !

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΙΕΦΣΕΚ 001

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνημμένα αρχεία:

Συμμετοχή στην 24ωρη Απεργία για την Εργατική Πρωτομαγιά

 • Διαβάστηκε: 36 φορές

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 807                                                                                                      AΘΗΝΑ, 29/4/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

           

            Η ΠΟΙΕΦΣΕΚ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για την Παρασκευή 1η Μάη η ΓΣΕΕ και Εργατικά Κέντρα τιμώντας τους αγώνες, τις θυσίες και τους νεκρούς της εργατικής τάξης.

            Η φετινή Πρωτομαγιά είναι ιδιαίτερη όχι μόνο γιατί η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από την πανδημία αλλά γιατί ειδικά για εμάς τους Έλληνες η τρέχουσα κρίση έρχεται μετά από την λαίλαπα των μνημονίων που για 10 χρόνια γκρέμισαν την οικονομία και τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα. Ο Λαός μας βρέθηκε αδύναμος μπροστά στην υγειονομική απειλή γιατί οι σκληρές περικοπές των προηγούμενων χρόνων αποδυνάμωσαν δραματικά μεταξύ άλλων και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

            Το μοναδικό κέρδος που είχαμε σαν κοινωνία ήταν ότι διαλύθηκε ο μύθος πως το δημόσιο σύστημα υγείας είναι βάρος που τροφοδοτεί τα ελλείμματα. Σήμερα, αυτοί που το συρρίκνωσαν δραματικά αποθεώνουν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τον ηρωικό αγώνα που δίνουν, και κάνουν απελπισμένα προσλήψεις της τελευταίας στιγμής για να καλύψουν τα κενά που δημιούργησαν. Για το φάρμακο, το Παραφάρμακο και τα συναφή επαγγέλματα «κέρδος» ήταν ότι έγινε αντιληπτό ότι οι «εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας» μπορούν να λειτουργήσουν μόνο συμπληρωματικά και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να υποκαταστήσουν την απευθείας επικοινωνία και ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας. Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΙΣ στην συνάντηση που είχαμε μαζί του τόνισε ότι τα μέτρα περιορισμού των επισκέψεων είχαν προσωρινό χαρακτήρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή της εξάπλωσης της νόσου αλλά δεν μπορούν να καταργήσουν μακροπρόθεσμα τον παραδοσιακό τρόπο ενημέρωσης.

            Στο χώρο μας παρά το «επικοινωνιακό κοινωνικό πρόσωπο» που προσπάθησε να περάσει η εργοδοσία, υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που εταιρείες μετέφεραν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων αρνούμενες τη χορήγηση άδειας για τους γονείς, την ένταξη ασθενών σε ευπαθείς ομάδες, που χρησιμοποίησαν την κανονική άδεια για να εξυπηρετήσουν επιχειρησιακές ανάγκες και που αρνήθηκαν να πάρουν μέτρα προφύλαξης και προστασίας, την ίδια στιγμή που η κρίση αποτελεί για αυτές παράδεισο κερδοφορίας.

            Για την ΠΟΙΕΦΣΕΚ η «επιστροφή στην κανονικότητα» ανεξάρτητα από τους ρυθμούς και τους χρόνους που θα πραγματοποιηθεί, όταν ολοκληρωθεί θα πρέπει να σημαίνει άμεση κατάργηση των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αυτήν την περίοδο.

            Επιπλέον θυμίζουμε ότι η «εργασία από το σπίτι» προέκυψε σαν έκτακτη ανάγκη για λίγες μέρες, για συγκεκριμένες ώρες και χωρίς αλλαγές στα εργασιακά δικαιώματα. Πέρα από το ότι αυτή η προϋπόθεση δεν τηρήθηκε από όλες τις Εταιρείες, δεν θα δεχθούμε να γίνει μόνιμη κατάσταση ώστε να αποτελέσει όχημα για να καταργηθούν τα ωράρια και οι «αορίστου χρόνου» συμβάσεις εργασίας, η αναγνώριση και κάλυψη εργατικών ατυχημάτων, η άμεση επαφή με τους συναδέλφους, η ενημέρωση από τα συνδικάτα και άρα το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του «συνδικαλίζεσθε».

            Για την Ομοσπονδία μας, ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς αποτελεί ξεκίνημα νέων αγώνων, για κατάργηση όλων των αντιεργατικών μνημονιακών νόμων, για 8ωρη πενθήμερη εργασία, για υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας, για εργασία με υγεία, ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ü Για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

ü Για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !

ü Για την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ !

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ.

Συνημμένα αρχεία:

Ανακοίνωση 14/4/2020

 • Διαβάστηκε: 109 φορές

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 797                                                                                                      AΘΗΝΑ, 14/4/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Σε απάντηση ερωτήματος που υποβλήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Καλαμάτας έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

- Όσοι συνάδελφοι Ιατρικοί Επισκέπτες εργάζονται με απόδειξη παροχής υπηρεσιών και υποβάλουν φορολογική δήλωση με το έντυπο Ε3 μπορούν να ενταχτούν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ -ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ με αριθ. πρωτ.: 286/2.4.2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ : «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 » μιας και στην σχετική προκήρυξη αναφέρεται στην σελίδα 59 το επάγγελμα μας με κωδικό 70.22.13.01 .

Υπάρχουν δυο τρόποι υποβολής αίτησης:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α

Να συμπληρώσει και να υποβάλει ο ίδιος σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει, στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr ), την φόρμα «Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής».

Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Α διαδικασία αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Πέμπτη 16 Απριλίου και ώρα 23:59.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β

Να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του εξουσιοδοτώντας απευθείας τον πάροχο κατάρτισης της επιλογής του, ο οποίος πρέπει να έχει συμπεριληφθεί υποχρεωτικά στο Μητρώο Παρόχων της παρούσας Δράσης προκειμένου αντί του ιδίου του παρέχοντα την εξουσιοδότηση να ενεργήσει κατ’ εντολή και για λογαριασμό του.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι ο ωφελούμενος πρέπει να επιλέξει υποχρεωτικά μία από τις δύο διαδικασίες.

Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Β διαδικασία αρχίζει από Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

Ολόκληρο το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας μας www.poiefsek.gr .

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ.

Συνημμένα αρχεία:

Ανακοίνωση 9/3/2020

 • Διαβάστηκε: 304 φορές

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 787                                                                                                   AΘΗΝΑ, 9/3/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

            Για την προστασία τόσο την δικιά μας όσο και της δημόσιας υγείας και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα της εργασίας μας ζητούμε από όλους την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων που συνιστά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τα Νοσοκομεία, οι πρωτοβάθμιες δομές και τα ιδιωτικά ιατρεία για την είσοδο και την παραμονή μας σε αυτά.

            Καλούμε τις επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας όπου υπάρχουν, τους Συλλόγους Ιατρικών Επισκεπτών & Φαρμακοϋπαλλήλων, τα επιχειρησιακά Σωματεία του κλάδου και κάθε εργαζόμενο να καταγράψουν και να μας ενημερώνουν για κάθε πρόσθετο μέτρο που μπορεί να χρειαστούν για την άσκηση της εργασίας τους.

            Καλούμε τους Εργοδοτικούς Φορείς και τις Εταιρείες να μην αρκεστούν σε οδηγίες - συρραφή των οδηγιών του ΕΟΔΥ - αλλά στα πλαίσια της εταιρικής-κοινωνικής τους ευθύνης να προχωρήσουν στην εφαρμογή ουσιαστικών μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων σε αυτές.

 1. Να ενημερώσουν το προσωπικό τους χωρίς εξαίρεση για τους τρόπους πρόληψης.
 2. Να μας εφοδιάσουν με σχετικά μέσα προφύλαξης (μάσκες, αντισηπτικά κτλ).
 3. Να εξασφαλίσουν πρόσθετες άδειες με πλήρεις αποδοχές και ασφάλιση σε όσους εργαζομένους νοσήσουν ώστε να αναρρώσουν και να προληφθεί η διασπορά.
 4. Να λειτουργήσουν με σεβασμό στην νομοθεσία και στις συμβάσεις που καθορίζουν τους όρους εργασίας και τις αμοιβές.

           

            Υιοθετώντας τις προτάσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) απαιτούμε από την κυβέρνηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορωνοϊού την λήψη των παρακάτω μέτρων:

 1. Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, προκειμένου να στελεχωθούν πλήρως όλα τα δημόσια Κέντρα Υγείας, νοσοκομεία, εργαστήρια και το ΕΚΑΒ. Να ανοίξουν όλες οι κλειστές κλίνες ΜΕΘ και οι ανενεργές δομές υγείας.
 1. Να μονιμοποιηθεί τώρα όλο το υγειονομικό προσωπικό που εργάζεται με ελαστικές σχέσεις εργασίας, επικουρικοί, ορισμένου χρόνου κλπ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Επάνοδος των απολυμένων γιατρών και των συνταξιοδοτηθέντων από το ΕΣΥ.
 1. Άμεσα να λειτουργήσουν σε 24ωρη βάση όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων. Διεύρυνση των οργανωμένων εργαστηρίων του δημόσιου τομέα.
 1. Να εξασφαλιστεί η προμήθεια όλων των δημόσιων μονάδων υγείας σε φάρμακα, υγειονομικό υλικό, είδη υγιεινής.
 1. Να παταχτεί η αισχροκέρδεια στα ενδεικνυόμενα υλικά προφύλαξης (μάσκες, σαπούνια, αλκοολούχα αντισηπτικά κλπ) και να διατίθενται σε όλους τους χώρους που υπάρχει συγχρωτισμός.
 1. Να εξασφαλιστεί η ιατρική παρακολούθηση, η επαρκής υγιεινή και διατροφή σε προνοιακά ιδρύματα, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία και τις σχολές, στις στρατιωτικές μονάδες, στις προσφυγικές δομές.
 1. Να καλυφθούν όλα τα κενά σε γιατρούς εργασίας και τεχνικούς ασφαλείας. Άμεση και επίσημη ενημέρωση όλου του προσωπικού, όλων των κλάδων των μονάδων υγείας.
 1. Να γίνουν άμεσα προσλήψεις καθώς και ανανέωση του στόλου των μέσων μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να αυξηθούν τα δρομολόγια, για αποφυγή του συνωστισμού, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής. Επίσης να πραγματοποιείται πιστοποιημένη απολύμανση των οχημάτων για την ασφάλεια επιβατών και προσωπικού.
 1. Δημιουργία συντονιστικού οργάνου ώστε η ενημέρωση να περνά μόνο μέσα από αυτό.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής 10ου Συνεδρίου ΠΟΙΕΦΣΕΚ

 • Διαβάστηκε: 187 φορές

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 777                                                                                                   AΘΗΝΑ, 21/2/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

10ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 10ΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

            Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου της ΠΟΙΕΦΣΕΚ που διεξήχθησαν στην Αθήνα 15 – 16 Φεβρουαρίου 2020.

ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ

Α.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Ενωτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων & Συναφών Κλάδων                        (έδρες 13)

ΝΟΥΧΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΝΤΟΥΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΛΑΜΠΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΒΑΡΣΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΨΑΘΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Λειβαδάς – Σταθακόπουλος Νικόλαος, Δρακόπουλος Παναγιώτης, Σοφολόγης Στέφανος, Χριστόπουλος Ανδρέας, Τριτσικάκης Κωνσταντίνος, Μαραγκούλιας Γεώργιος, Καλογερόπουλος Στέλιος

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Προοδευτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων                                                      (έδρες 2)

ΤΣΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Μπέρδος Γεώργιος, Μαματζάκης Ευάγγελος, Σαντής Δημήτριος, Καραγιάννης Βασίλειος

Β.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

από την Ενωτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων & Συναφών Κλάδων.

ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Από την Προοδευτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων

Γ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

από την Ενωτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων & Συναφών Κλάδων.

ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Από την Προοδευτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων

Δ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

 • ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 • ΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

από την Ενωτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων & Συναφών Κλάδων.

            Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 10ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ