Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση 9/3/2020

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 787                                                                                                   AΘΗΝΑ, 9/3/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

            Για την προστασία τόσο την δικιά μας όσο και της δημόσιας υγείας και λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα της εργασίας μας ζητούμε από όλους την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων που συνιστά ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τα Νοσοκομεία, οι πρωτοβάθμιες δομές και τα ιδιωτικά ιατρεία για την είσοδο και την παραμονή μας σε αυτά.

            Καλούμε τις επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας όπου υπάρχουν, τους Συλλόγους Ιατρικών Επισκεπτών & Φαρμακοϋπαλλήλων, τα επιχειρησιακά Σωματεία του κλάδου και κάθε εργαζόμενο να καταγράψουν και να μας ενημερώνουν για κάθε πρόσθετο μέτρο που μπορεί να χρειαστούν για την άσκηση της εργασίας τους.

            Καλούμε τους Εργοδοτικούς Φορείς και τις Εταιρείες να μην αρκεστούν σε οδηγίες - συρραφή των οδηγιών του ΕΟΔΥ - αλλά στα πλαίσια της εταιρικής-κοινωνικής τους ευθύνης να προχωρήσουν στην εφαρμογή ουσιαστικών μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων σε αυτές.

 1. Να ενημερώσουν το προσωπικό τους χωρίς εξαίρεση για τους τρόπους πρόληψης.
 2. Να μας εφοδιάσουν με σχετικά μέσα προφύλαξης (μάσκες, αντισηπτικά κτλ).
 3. Να εξασφαλίσουν πρόσθετες άδειες με πλήρεις αποδοχές και ασφάλιση σε όσους εργαζομένους νοσήσουν ώστε να αναρρώσουν και να προληφθεί η διασπορά.
 4. Να λειτουργήσουν με σεβασμό στην νομοθεσία και στις συμβάσεις που καθορίζουν τους όρους εργασίας και τις αμοιβές.

           

            Υιοθετώντας τις προτάσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) απαιτούμε από την κυβέρνηση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του κορωνοϊού την λήψη των παρακάτω μέτρων:

 1. Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, προκειμένου να στελεχωθούν πλήρως όλα τα δημόσια Κέντρα Υγείας, νοσοκομεία, εργαστήρια και το ΕΚΑΒ. Να ανοίξουν όλες οι κλειστές κλίνες ΜΕΘ και οι ανενεργές δομές υγείας.
 1. Να μονιμοποιηθεί τώρα όλο το υγειονομικό προσωπικό που εργάζεται με ελαστικές σχέσεις εργασίας, επικουρικοί, ορισμένου χρόνου κλπ, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Επάνοδος των απολυμένων γιατρών και των συνταξιοδοτηθέντων από το ΕΣΥ.
 1. Άμεσα να λειτουργήσουν σε 24ωρη βάση όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για την αποσυμφόρηση των νοσοκομείων. Διεύρυνση των οργανωμένων εργαστηρίων του δημόσιου τομέα.
 1. Να εξασφαλιστεί η προμήθεια όλων των δημόσιων μονάδων υγείας σε φάρμακα, υγειονομικό υλικό, είδη υγιεινής.
 1. Να παταχτεί η αισχροκέρδεια στα ενδεικνυόμενα υλικά προφύλαξης (μάσκες, σαπούνια, αλκοολούχα αντισηπτικά κλπ) και να διατίθενται σε όλους τους χώρους που υπάρχει συγχρωτισμός.
 1. Να εξασφαλιστεί η ιατρική παρακολούθηση, η επαρκής υγιεινή και διατροφή σε προνοιακά ιδρύματα, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία και τις σχολές, στις στρατιωτικές μονάδες, στις προσφυγικές δομές.
 1. Να καλυφθούν όλα τα κενά σε γιατρούς εργασίας και τεχνικούς ασφαλείας. Άμεση και επίσημη ενημέρωση όλου του προσωπικού, όλων των κλάδων των μονάδων υγείας.
 1. Να γίνουν άμεσα προσλήψεις καθώς και ανανέωση του στόλου των μέσων μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να αυξηθούν τα δρομολόγια, για αποφυγή του συνωστισμού, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής. Επίσης να πραγματοποιείται πιστοποιημένη απολύμανση των οχημάτων για την ασφάλεια επιβατών και προσωπικού.
 1. Δημιουργία συντονιστικού οργάνου ώστε η ενημέρωση να περνά μόνο μέσα από αυτό.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

 • Διαβάστηκε: 256 φορές

Ανακοίνωση Εφορευτικής Επιτροπής 10ου Συνεδρίου ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 777                                                                                                   AΘΗΝΑ, 21/2/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

10ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 10ΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

            Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 10ου Συνεδρίου της ΠΟΙΕΦΣΕΚ που διεξήχθησαν στην Αθήνα 15 – 16 Φεβρουαρίου 2020.

ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ

Α.ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Ενωτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων & Συναφών Κλάδων                        (έδρες 13)

ΝΟΥΧΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΝΤΟΥΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΛΑΜΠΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΒΑΡΣΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΨΑΘΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Λειβαδάς – Σταθακόπουλος Νικόλαος, Δρακόπουλος Παναγιώτης, Σοφολόγης Στέφανος, Χριστόπουλος Ανδρέας, Τριτσικάκης Κωνσταντίνος, Μαραγκούλιας Γεώργιος, Καλογερόπουλος Στέλιος

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Προοδευτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων                                                      (έδρες 2)

ΤΣΙΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Μπέρδος Γεώργιος, Μαματζάκης Ευάγγελος, Σαντής Δημήτριος, Καραγιάννης Βασίλειος

Β.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

από την Ενωτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων & Συναφών Κλάδων.

ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Από την Προοδευτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων

Γ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

από την Ενωτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων & Συναφών Κλάδων.

ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Από την Προοδευτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων

Δ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

 • ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 • ΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

από την Ενωτική Κίνηση ΙΕ & Φαρμακοϋπαλλήλων & Συναφών Κλάδων.

            Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 10ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
 • Διαβάστηκε: 143 φορές

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 724                                                                                                   AΘΗΝΑ, 1/12/2019

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

            Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

            Τον Νοέμβρη του 2018 και πριν από τις εκλογές που ανέδειξαν την σημερινή Διοίκηση οι υποψήφιοι που στήριξε η Ομοσπονδία είχαν κάνει συγκεκριμένες προτάσεις προς το ΔΣ για διαφανή εκλογική διαδικασία. Όλες αυτές οι προτάσεις απορρίφτηκαν από την πλειοψηφία της Διοίκησης και όσες απ’ αυτές εφαρμόστηκαν τελικά, επιβλήθηκαν από τους Δικαστικούς αντιπροσώπους.

           Ο τρόπος με τον οποίο διοικεί σήμερα το Ταμείο η πλειοψηφία της Διοίκησης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους που είχαμε εκφράσει τότε.

           Συγκεκριμένα:

 • Διαχωρίζει τους εργαζόμενους από τους απόμαχους της εργασίας και δεν αγωνίζεται για κοινό μέτωπο συνταξιούχων - ασφαλισμένων.
 • Δεν προωθεί τα εναλλακτικά σενάρια των αναλογιστών που οδηγούν σε ελαφρύνσεις για τους συνταξιούχους ΧΩΡΙΣ επιβαρύνσεις για τους ασφαλισμένους. Αυτό νομοτελειακά οδηγεί σε νέα μείωση των συντάξεων.
 • Δεν αγωνίζεται για την υλοποίηση του κοινού πορίσματος ΤΕΑΥΦΕ – Ένωσης Συνταξιούχων & ΠΟΙΕΦΣΕΚ .
 • Μεθοδεύει την κατάργηση του κοινωνικού ελέγχου μέσω και της έξωσης των συνδικαλιστικών οργανώσεων από το κτίριο της οδού Χαλκοκονδύλη με πρόσχημα «την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Ταμείου».

            Τέλος καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του ΤΕΑΥΦΕ που με απόφαση «που την πήρε πάνω του» αφαίρεσε την δεύτερη έδρα από την Ομοσπονδία μας στο ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ.

 • Θέτουμε το Υπουργείο, τις Ελεγκτικές Αρχές, τη Δικαιοσύνη και την πλειοψηφία του ΔΣ του Ταμείου προ των ευθυνών τους .
 • Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ευαισθητοποίηση τόσο από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις όσο και από την Ένωση Συνταξιούχων ΤΕΑΥΦΕ.

 

Η ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
 • Διαβάστηκε: 483 φορές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΙΕΦΣΕΚ 23/8/2019

| ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ &

ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ – ΚΛΑΔΩΝ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.

Αριθμός Εγκριτικής Απόφασης Καταστατικού 2492/92 Π.Α.

 

ΑΡ ΠΡΩΤ : 683                                                                                                                 AΘΗΝΑ, 23/8/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες

            Με ανακοίνωση μας στις 29.5, μετά τις Ευρωεκλογές είχαμε τονίσει την ανάγκη να στηθούν αναχώματα για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων που είχαν απομείνει η επανέλθει μετά την μνημονιακή λαίλαπα.

           Εκτιμήσαμε σε εκείνη την φάση απλά να προειδοποιήσουμε χωρίς να μπούμε στον πειρασμό να καταγγείλουμε προεκλογικές δηλώσεις , διακηρύξεις και προθέσεις, μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι κυβερνώντες κρίνονται από τις πράξεις και όχι από τα λόγια.

           Δεν αγνοούσαμε ότι και με την προηγούμενη Κυβέρνηση είχαμε απόκλιση από τα κοινοτικά κεκτημένα. Θέματα όπως η εφαρμογή του ωραρίου, ο χρόνος εργασίας, το δικαίωμα του εργαζομένου να είναι offline τις μη εργάσιμες ώρες, αποτελούν τμήμα της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας και κανονικότητας αλλά όχι – δυστυχώς – της Ελληνικής πραγματικότητας. Ειδικά στο φάρμακο η έλλειψη ΣΣΕ, η μείωση του εργατικού κόστους είτε με απολύσεις είτε με μειώσεις μισθών και επιδομάτων, η παραβίαση του ωραρίου, ο μη σαφής προσδιορισμός του χρόνου εργασίας, η είσοδος των εργολάβων στα εργοστάσια, οι ευκαιριακά εργαζόμενοι, οι ελαστικές μορφές απασχόλησης, οι απειλές και εκβιασμοί είναι η καθημερινότητα μας.

         Γιατί - μην ξεχνάμε- υπάρχουν και οι άνεργοι που στον τομέα των Φαρμακοϋπαλλήλων και της ιατρικής ενημέρωσης αυξάνονται.

         Με την ανατολή όμως της νέας διακυβέρνησης ο Υπουργός Εργασίας προχώρησε σε τροπολογία που καταργεί προστατευτικές για τους εργαζόμενους διατάξεις και συγκεκριμένα :

 • Καταργεί το άρθρο 48/ν.4611/2019 όπου θεσπιζόταν πως για να είναι έγκυρη η καταγγελία μας σύμβασης αορίστου χρόνου θα πρέπει να υπάρχει βάσιμος λόγος και το βάρος της απόδειξης των αιτιών που καθιστούν την καταγγελία έγκυρη φέρει ο ίδιος ο εργοδότης , απαιτώντας πλέον από τον απολυμένο να αποδείξει αυτός ότι κακώς απολύθηκε.
 • Καταργεί το άρθρο 58/ν.4611/2019 αναστέλλοντας τις προθεσμίες που έχουν οι εργαζόμενοι για να κινηθούν νομικά εναντίον του εργοδότη τους , κατά την διάρκεια της συμφιλιωτικής διαδικασίας επίλυσης των εργατικών διαφορών κυρίως για παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις .
 • Καταργεί την αυτοτέλεια του ΣΕΠΕ και του ΣΔΟΕ αποδυναμώνοντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και ευνοώντας την παραβατικότητα στην αγορά εργασίας και την εισφοροδιαφυγή.

            Παράλληλα έχουμε την αποθράσυνση της εργοδοσίας που εκφράζεται τόσο από την προσφυγή του ΣΕΒ στο Συμβούλιο Επικρατείας για την κατάργηση των 3ετιων όσο και στα δικά μας από τις προτάσεις του ΣΦΕΕ για την ΣΣΕ που δεν μπορούν να αποτελέσουν βάση συζήτησης. Η Ομοσπονδία τις δικές της θέσεις τις έχει διαμορφώσει δημοκρατικά ενσωματώνοντας όλες τις προτάσεις των Συλλόγων - μελών! Αυτές τις θέσεις επιδώσαμε στον ΣΦΕΕ στις 7 Ιουλίου.

            Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί μέχρι την υπογραφή σύμβασης αποδεκτής από την πλειοψηφία των συναδέλφων που θα κλιθούν να την εγκρίνουν και όχι αρεστής σε μια μειοψηφία!

            Η νέα Κυβέρνηση λοιπόν θα κριθεί και από τις παραπάνω πράξεις της. Θα αλλάξει το πλαίσιο προώθησης και διακίνησης εμποδίζοντας την αναπαραγωγή φαινομένων διαφθοράς? Θα επιβάλει τον κώδικα δεοντολογίας, το μητρώο του Ιατρικού επισκέπτη που θα τον καθιστά επώνυμο σαν επαγγελματία υγείας και δεν θα στοχοποιεί ολόκληρο κλάδο για έναν που ενδεχόμενα παρεκτρέπεται? Θα εφαρμόσει την υποχρέωση απασχόλησης προσωπικού από τις Εταιρείες με βάση τον τζίρο που ήταν πρόταση της ΓΣΕΕ?

            Η Κυβέρνηση οφείλει να έχει ώτα στραμμένα και προς την εργατική πλευρά. Να εφαρμόσει τις υποσχέσεις της για κατάργηση της φορολόγησης στην χρήση περιουσιακών στοιχείων που δεν μας ανήκουν (αυτοκίνητα, tablets ,κινητά) όπως έχουν ζητήσει και με επανειλημμένες επερωτήσεις τους Βουλευτές της ΝΔ. Να συμμορφωθεί με την απόφαση του Συμβούλιου της Ευρώπης στο θέμα της μη καταβολής αποζημίωσης τον πρώτο χρόνο της απόλυσης που έχει αποφανθεί ότι παραβιάζεται ο Ευρωπαϊκός Κοινωνικός Χάρτης που δεσμεύει τη χώρα. Να ασκήσει τον ελεγκτικό της ρόλο στο ΤΕΑΥΦΕ που με πρόσχημα «την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας» χωρίς όφελος για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους επιχειρεί να καταργήσει τον κοινωνικό έλεγχο μέσω της έξωσης των συνδικαλιστικών οργανώσεων από το κτίριο της Οδού Χαλκοκονδύλη!

            Τα συνδικάτα δεν μπορούν να τηρούν στάση αναμονής και προσδοκίας. Από σήμερα κιόλας απαιτείται να οργανωθεί η αντίσταση των εργαζομένων, για την υπεράσπιση την διαφύλαξη και την διεύρυνση της εργασιακής κανονικότητας.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

ü ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΣΣΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

ü ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ!

ü ΓΙΑ ΤΕΑΥΦΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ !

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
 • Διαβάστηκε: 271 φορές
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ

×

Κάντε εγγραφή τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι.

Μπορείτε να διαγραφτήτε απο το Newsletter οποιαδήποτε στιγμή, στέλνωντας μας μαιλ με τον τίτλο unsubscribe