Menu
A+ A A-

Σύλλογοι - Μέλη

Δελτίο Τύπου ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ. e ΕΦΚΑ - ΤΕΑΥΦΕ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 • Διαβάστηκε: 28 φορές

                                                                 Λογότυπο.ΠΑΣΩΣΥΦ.ΧωρίςΠΟΙΕΦΣΕΚ

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου μέλη του ΔΣ του Σωματείου μας μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΙΕΦΣΕΚ Σωκράτη Λαμπο συναντήθηκαν με τους κκ Μιχάλη Κατρίνη Επικεφαλής της  Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Φραγγίδη Βουλευτή Υπεύθυνο για τα θέματα Υγείας, Γιώργο Μουλκιώτη Βουλευτή Υπεύθυνο για θέματα Εργασίας, Γιώργο  Κουτρουμάνη Γραμματέα του Τομέα Κοινωνικής Ασφάλισης και Βασίλη Κουλούρη αναπληρωτή Γραμματέα στα Γραφεία του Κινήματος στην Βουλή.

 2023 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Page 1

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν «τα σοβαρά προβλήματα σε σχέση με την Διοίκηση, την λειτουργία και την κατάσταση στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Φαρμακουπαλληλων ΤΕΑΥΦΕ με συνέπειες στους συνταξιούχους και στους ασφαλισμένους».

Αναλύσαμε  τις ευθύνες της πλειοψηφίας του σημερινού ΔΣ που οδήγησε ένα Ταμείο με πάνω από 300 εκατ. € αποθεματικό και υγιή αναλογία ασφαλισμένων προς συνταξιούχους (3 προς 1) να δίνει με υψηλότερες εισφορές χαμηλότερες συντάξεις από αυτές που θα λαμβάναμε αν είμασταν στο Δημόσιο. Επίσης το ότι αν και λειτουργεί με το κεφαλαιοποιητικό σύστημα εξακολουθεί να μην είναι ανταποδοτικό.

Καταγγείλαμε τις αντιδημοκρατικές και αντικαταστατικές πρακτικές του ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ, τον τρόπο λειτουργίας του και τις μεθοδεύσεις που κάνουν για να επανεκλεγούν όπως η αλλαγή του καταστατικού ενώ έχουν ήδη προκηρυχτεί εκλογές με το παλιό, μείωση της συμμετοχής των συνδικαλιστικών  οργανώσεων στο ΔΣ, παράταση θητείας «για να προετοιμαστούν οι υπηρεσίες ώστε να τις διεξαγάγουν ηλεκτρονικά» (7 χρόνια δεν τις προετοίμασαν παρ ότι η δυνατότητα αναφέρεται στο καταστατικό), αυθαίρετοι αποκλεισμοί των «διαφωνούντων» από τις συνεδριάσεις, από συμμετοχή σε επιτροπές κλπ.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση. Η φιλοσοφία δημιουργίας αυτών των Ταμείων τόνισαν ήταν να είναι σε θέση να λειτουργούν καλύτερα και να δίνουν παροχές σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους «κατ ελάχιστον» ανάλογες αυτών που θα έπαιρναν αν ήταν στο Δημόσιο όπως επιτάσσουν αποφάσεις του ΣΤΕ αλλά και σχετικές διατάξεις του Νόμου περί επαγγελματικών Ταμείων .

Ο διάλογος θα συνεχιστεί, θα προσκομιστούν στοιχεία και προτάσεις τεκμηριωμένες και κοστολογημένες ώστε να οργανωθεί κοινοβουλευτικά η ανάδειξη του θέματος και να απαιτηθούν απαντήσεις και ενέργειες από το Υπουργείο που υποχρεούται να ασκήσει τον εποπτικό έλεγχο σε ένα Ταμείο που αν και ΝΠΙΔ διαχειρίζεται Δημόσιο χρήμα σαν υποχρεωτικής Ασφάλισης που είναι.

                                           ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ. e ΕΦΚΑ - ΤΕΑΥΦΕ

Συνημμένα αρχεία:

Δελτίο Τύπου 20/12/2022: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

 • Διαβάστηκε: 41 φορές

Λογότυπο.ΠΑΣΩΣΥΦ.ΧωρίςΠΟΙΕΦΣΕΚ

Αρ. Πρωτ.: 13                                                                    Αθήνα, 20/12/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

               Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες συνταξιούχοι Φαρμακοϋπάλληλοι

               Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλές γιορτές!

               Τις προηγούμενες ημέρες αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΠΑΣΩΣΥΦ e-ΕΦΚΑ ΤΕΑΥΦΕ έκανε επαφές με παράγοντες του Υπουργείου και της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής. Όλοι δέχτηκαν την επικοινωνία όπως είναι υποχρεωμένοι σεβόμενοι τον θεσμικό μας ρόλο.

               Εξέφρασαν τους προβληματισμό τους για τις καταγγελίες μας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του σημερινού ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ με αποκλεισμούς μελών από τις Συνεδριάσεις, από Επιτροπές, μη εφαρμογή αποφάσεων του ΣΤΕ που υποχρεώνει αυτά τα Ταμεία να χορηγούν συντάξεις «κατ’ ελάχιστον ίσες με αυτές του Δημοσίου», μη εφαρμογή της νομοθεσίας για έγκριση των ισολογισμών κλπ. Επίσης έδειξαν ενδιαφέρον για τις θέσεις μας πάνω στην ανάγκη προσαρμογής του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων στα ισχύοντα στο Δημόσιο και την ανάγκη εγγύησης από το κράτος της επικουρικής μας σύνταξης μιας και αφορά Ταμείο υποχρεωτικής ασφάλισης που «διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα» όπως προβλέπεται και στο ΤΕΚΑ από τον τελευταίο ασφαλιστικό Νόμο.

               Σε όλες τις επικοινωνίες είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά μας ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς μας και δεσμευτήκαμε να τα παράσχουμε.

               Μοναδική - και προβλέψιμη - εξαίρεση το ΔΣ του Ταμείου μας όπου ζητάει και επιπλέον στοιχεία για να εφαρμόσει την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που μας αναγνωρίζει! Για εμάς αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και η θητεία τους έχει λήξει και η παράταση της είναι μόνο για «να προετοιμαστούν ώστε να διεξαγάγουν τις εκλογές και ηλεκτρονικά»! Το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε για την ώρα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο παραδέχονται και μόνοι τους πως 7 χρόνια δεν προετοιμάστηκαν παρότι το καταστατικό του Ταμείου το προβλέπει από το 2013 !

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ e ΕΦΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ

Συνημμένα αρχεία:

ΣΙΕΦΣΕΚ-ΠΑΚ: Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 5.30μμ

 • Διαβάστηκε: 44 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ – ΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ

Αχαΐας και όμορων Νομών

(ΣΙΕΦΣΕΚ-ΠΑΚ)

Μέλος της ΠΟΙΕΦΣΕΚ

  

Αρ.πρωτ.: 4                                                         Πάτρα 12/12/2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         

                      Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

  

            Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 5.30μμ  έχει προγραμματιστεί η πρώτη Γενική Συνέλευση του σωματείου μας.

            Στη συνέλευση θα απευθύνουν τιμητικό χαιρετισμό, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ν.Α., εκπρόσωπος από την ΙΕΔΕΠ και ο πρόεδρος της ΠΟΙΕΦΣΕΚ.

            Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου City Loft, στην οδό Βαλτετσίου 6.

           

            Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική και θα ενισχύσει περισσότερο τη δυναμική του σωματείου μας, ενός σωματείου, που ανήκει στη δύναμη της πιο αντιπροσωπευτικής Ομοσπονδίας στους Ιατρικούς Επισκέπτες  και στους ασφαλισμένους στο ταμείο Φαρμακοϋπαλλήλων ΤΕΑΥΦΕ.

Εκ μέρους του ΔΣ

ΣΙΕΦΣΕΚ-ΠΑΚ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ

Συνημμένα αρχεία:

Πρακτικά εκλογής της ΠΔΕ του Πανελλήνιου Σωματείου Συνταξιούχων eΕΦΚΑ ΤΕΑΥΦΕ

 • Διαβάστηκε: 88 φορές

ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΠΑΣΩΣΥΦΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝe ΕΦΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ

(ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ e ΕΦΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ)

 

___________________________________________________________________

Αρ. Πρωτ.: 1                                                                             Αθήνα, 25/7/2022

Πρακτικά εκλογής της ΠΔΕ

του Πανελλήνιου Σωματείου Συνταξιούχων eΕΦΚΑ ΤΕΑΥΦΕ

   Σήμερα, την 25/07/2022, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 18:00, οι υπογραφόμενοι ενήλικοι πολίτες, αφού πραγματοποίησαν σύσκεψη στο γραφείο που βρίσκεται στην Αθήνα Αττικής, στην οδό Χαλκοκονδύλη αριθμός 56, με σκοπό την ίδρυση μη κερδοσκοπικού σωματείου και αφού έχουν τα νόμιμα προσόντα που ορίζει ο Αστικός Κώδικας και γενικά η σωματειακή νομοθεσία, ομόφωνα αποφάσισαν τα παρακάτω:

 1. Ιδρύουν σωματείο για την κατοχύρωση, προώθηση και προάσπιση των συνταξιοδοτικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων των μελών του και γενικότερα των συνταξιούχων Φαρμακοϋπαλλήλων κύριας ασφάλισης e-ΕΦΚΑ και επικουρικής ΤΕΑΥΦΕ - ΤΑΥΦΕ, με την επωνυμία «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ e-ΕΦΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ (ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ.)», με έδρα την Αθήνα και με σκοπό αυτόν που αναφέρεται στο καταστατικό.
 2. Ψηφίζουν και εγκρίνουν το καταστατικό, που φέρει τη σημερινή ημερομηνο-χρονολογία και αποτελείται από είκοσι τρία (23) άρθρα, το οποίο το υπέγραψαν σύμφωνα με το άρθρο 79 Α.Κ.
 3. Εκλέγουν εννεαμελή προσωρινή διοικούσα επιτροπή, στην οποία αναθέτουν να φροντίσει για τη δικαστική αναγνώριση του σωματείου με άσκηση είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα της σχετικής αίτησης προς το αρμόδιο δικαστήριο επιλέγοντας και αναθέτοντας σε δικηγόρο τη διεκπεραίωση αυτής της διαδικασίας με την εντολή να επιφέρει και τυχόν επουσιώδεις διορθώσεις ατελειών στο καταστατικό, όταν προς τούτο ήθελε κληθεί από το αρμόδιο δικαστήριο. Εν συνεχεία, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή εξουσιοδοτήθηκε να συγκαλέσει εντός έξι (6) μηνών την Α' γενική συνέλευση μελών, μετά την απόκτηση νομικής προσωπικότητας, για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής, σύμφωνα με το καταστατικό.

               Τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής είναι τα παρακάτω:

Πρόεδρος:     Ψηλός Δημήτριος του Λάμπρου, κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας (Αθήνα), οδός Π.Π.Γερμανού αριθμός 19., Τ.Κ. 14342.

Αντιπρόεδρος: Χατζής Δημήτριος του Θεμιστοκλή και της Μαρίας κάτοικος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, οδός Ηρακλείας, αριθμός 24, ΤΚ 55132

Γενικός Γραμματέας: Νουχάκης Σταύρος του Ιωάννου και της Αθηνάς, κάτοικος Δήμου Κρωπίας Αττικής,οδός Βασ. Κωνσταντίνου, αριθμός 92

Ταμίας :           Μπαλάσκα Αθανασία του Γεωργίου και της Παναγιώτας, κάτοικος Αγ. Αναργύρων Αττικής, οδός Εύβοιας αριθμός 7

 Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας : Παναγιωτάκης Αλέξανδρος του Ευαγγέλου κάτοικος Αμμουδάρας Ηρακλείου Κρήτης, οδός Σπιναλόγκας, αριθμός 29

Μέλη :             Αθανασάς Βαγγέλης   του Ιωάννου, κάτοικος Αγ. Παρασκευής Αττικής, οδός Δημ. Ράλλη, αριθμός 14

                         Παντελόπουλος Δημήτριος του Γεωργίου, κάτοικος Ραφήνας Αττικής, οδός Υψηλάντου, αριθμός 19

                         Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ του Πάρη, κάτοικος Αθηνών, οδός Αγίου Μελετίου, αριθμός 103

                         Κωνσταντινόπουλος Αριστείδης του Σταύρου, κάτοικος Ν. Κόσμου Αθήνας, οδός Αρχινόου, αριθμός 6

 

 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΠΑΣΩΣΥΦ

Συνημμένα αρχεία:

ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ e ΕΦΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ: Δελτίο Τύπου 7/11/2022

 • Διαβάστηκε: 103 φορές

 

Λογότυπο ΠΑΣΩΣΥΦ

Αρ. Πρωτ.: 5                                                                                            Αθήνα, 7/11/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες συνταξιούχοι και ασφαλισμένοι στο φάρμακο

                                              Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !

            Το 2013 κάποια Ταμεία αυτονομήθηκαν και δεν εντάχτηκαν στο ΕΤΕΑΕΠ. Οι παροχές που έδιναν, η αναλογία συνταξιούχων/ασφαλισμένων σε αυτά, η περιουσία τους, τα αποθεματικά τους, η προοπτική περαιτέρω  ανάπτυξης για τον κλάδο τους (φάρμακο, τρόφιμα, πετρελαιοειδή, ασφάλειες), οι αυξημένες εισφορές που κατέβαλαν εργαζόμενοι και εργοδότες, τους εξασφάλιζαν την βιωσιμότητα και την δυνατότητα να συνεχίσουν μια πορεία σε αυτήν την κατεύθυνση.

            Σήμερα μπορούμε να κάνουμε μια αποτίμηση. Κάποια από αυτά τα Ταμεία σταμάτησαν τις μειώσεις. Άλλοι επανέφεραν την 13η και 14η σύνταξη που είχε αποκοπεί από μνημονιακές παρεμβάσεις.

Στο ΤΕΑΥΦΕ όμως 10 χρόνια μετά :

-    Οι συντάξεις εξακολουθούν να απονέμονται με βάση ένα τρόπο υπολογισμού διατυπωμένο τον προηγούμενο αιώνα που βασίζεται σε μια σύμβαση που έχει λήξει από το 2010 χωρίς φυσικά να λαμβάνει υπόψη την απόφαση του ΣΤΕ για υποχρέωση αυτών των Ταμείων να χορηγούν συντάξεις «κατ ελάχιστον» ίσες με αυτές του Δημοσίου.

-    Οι ασφαλισμένοι πληρώνουν μεγαλύτερες εισφορές (άρα παίρνουν λιγότερα «καθαρά» λόγω των κρατήσεων) ενώ σαν συνταξιούχοι θα πάρουν σαν μέση σύνταξη κατά 25% μηνιαίως λιγότερα από ότι θα έπαιρναν αν ήταν στο Δημόσιο ! Αυτό έγινε σαφές στο ΔΣ του Ταμείου από τον εκπρόσωπο της ΠΟΙΕΦΣΕΚ με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την επιτροπή επεξεργασίας της καταγγελίας του και να παρεμποδιστεί να συμμετάσχει και σε συνεδρίαση του ΔΣ ! Το έμαθαν όμως ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας μας για το Ταμείο  με συμμετοχή και των ειδικών στο ασφαλιστικό Ρωμανιά και Τεμπονέρα!

Σήμερα λοιπόν έγινε σε όλους μας φανερό ότι δεν πάει άλλο !

            Το Σωματείο μας θα αγωνιστεί μέσα από το ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ αλλά και με νομικούς και κινηματικούς τρόπους αν χρειαστεί για :

 1. Αναλογιστική μελέτη με παραμέτρους ίδιες με την μελέτη που έχει γίνει για το ΕΤΕΑΕΠ .
 2. Τροποποίηση του άρθρου του καταστατικού για τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων με βάση την ανταποδοτικότητα εισφορών - παροχών ευθυγραμμισμένο με τις αποφάσεις του ΣΤΕ και τον τρόπο υπολογισμού στο ΕΤΕΑΕΠ. Κατάργηση όλων των αλλαγών που επιχειρήθηκαν με στόχο τον περιορισμό του κοινωνικού ελέγχου και αποδοχή της φιλοσοφίας του διαλόγου αντί του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ως αναφορά την «αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας» των ασφαλισμένων.  

            Θα υποστηρίξουμε όλους όσους αγωνιστούν μαζί μας για ένα Ταμείο που δεν θα λειτουργεί σαν  ασφαλιστική Εταιρεία δηλαδή με μοναδικό γνώμονα την  αύξηση του αποθεματικού  γιατί αυτό μπορεί να επιτευχθεί και με περαιτέρω μειώσεις!

            Η αύξηση των εσόδων  στο ΤΕΑΥΦΕ πρέπει να αντιστοιχηθεί  με αυξήσεις στις συντάξεις, με παροχές, ανταποδοτικότητα, μέριμνα για τους  απόμαχους φαρμακοϋπαλλήλους  και για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Δεν θα αφήσουμε να καταργηθεί ο κοινωνικός χαρακτήρας της ασφάλισης! Για αυτήν την κατάκτηση έχει χυθεί αίμα και δεν θα την εγκαταλείψουμε!

 • ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !

 • ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ e ΕΦΚΑ - ΤΕΑΥΦΕ !

-    Για αυξήσεις και όχι μειώσεις στις συντάξεις των Φαρμακοϋπαλλήλων!

-    Για την συμμετοχή και των συνταξιούχων στις εκλογικές διαδικασίες των Ταμείων για την ανάδειξη των αιρετών μελών της Διοίκησης .

-    Για ορισμό εκπροσώπου στο ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ ώστε να μην παίρνονται αποφάσεις «για εμάς χωρίς εμάς»!

-    Για να μην αξιοποιείται η «κινητή και ακίνητη» περιουσία των ασφαλισμένων χωρίς διάλογο!

-    Για ένα Ταμείο ΕΝΙΑΙΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!

-    Για ένα Σωματείο που δεν θα εξυπηρετεί κομματικά και ιδιοτελή συμφέροντα!

-    Για εκλογικές - Σωματειακές διαδικασίες χωρίς αντισυνταγματικούς αποκλεισμούς των συναδέλφων από την επαρχία από το δικαίωμα «του εκλέγειν και εκλέγεσθε»!

-    Για να λειτουργούμε με νομιμότητα και διαφάνεια όπως προβλέπει ο νόμος 1264/82 που με την τροποποίηση (ν. 4331, Αρ. φύλλου 69, 27.2015) αφορά και τις οργανώσεις των συνταξιούχων.

-    Για ενότητα στην δράση με όλες τις άλλες κοινωνικές δυνάμεις των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων!

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ. e ΕΦΚΑ - ΤΕΑΥΦΕ

* Στο site της ΠΟΙΕΦΣΕΚ έχει αναρτηθεί το καταστατατικό και φόρμα εγγραφής μέλους . Την συμπληρώνετε και το αποστέλλετε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Συνημμένα αρχεία:
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ