Menu
A+ A A-

Σύλλογοι - Μέλη

Αρχαιρεσίες του Σωματείου Εργαζομένων στις επιχειρήσεις "ESTEE LAUDER HELLAS"

 • Διαβάστηκε: 5 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«ESTEΕ LAUDER ΕΛΛΑΣ»

Μέλος της ΠΟΙΕΦΣΕΚ

 

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 4                                                                                        ΑΘΗΝΑ, 2/7/2020

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ESTEΕ LAUDER ΕΛΛΑΣ»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

            Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

            Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει καλούμε όλες και όλους τους εργαζόμενους στην ESTEE LAUDER HELLAS να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες του επιχειρησιακού μας σωματείου.

            Αυτές θα διεξαχθούν στα γραφεία του σωματείου Ψαρών 2, Πλ. Καραϊσκάκη, 3ος όροφος ως εξής:

 1. 1.Γενική Συνέλευση 11:00 με 12:00 πμ για:

            Α. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

            Β. Επιλογή Δευτεροβάθμιας Οργάνωσης

            Γ. Αντιπροσώπευση στην ΓΣΕΕ

 1. 2.Αρχαιρεσίες 12:00 με 17:00μμ για εκλογή:

            Α. ΔΣ & Ελεγκτική Επιτροπή

            Β. Αντιπροσώπους για Ομοσπονδία και ΕΚΑ

 

all.ypografes.estee

Συνημμένα αρχεία:

Αρχαιρεσίες στο Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις "ESTEE LAUDER HELLAS"

 • Διαβάστηκε: 14 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«ESTEΕ LAUDER ΕΛΛΑΣ»

Μέλος της ΠΟΙΕΦΣΕΚ

 

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3                                                                                        ΑΘΗΝΑ, 30/6/2020

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ESTEΕ LAUDER ΕΛΛΑΣ»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

            Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

            Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 στις 11:00πμ διεξάγεται στα γραφεία του Σωματείου μας (Ψαρών 2, Πλ. Καραϊσκάκη, 3ος όροφος) η Γενική Συνέλευση για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής και αμέσως μετά οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του ΔΣ του Σωματείου μας.

            Συμμετέχουμε όλες και όλοι μαζικά για:

 • Για την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης
 • Την αποκατάσταση των εργασιακών μας δικαιωμάτων
 • Όλοι ενωμένοι

           

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ypografes.sfragida.estee

 

ΚΑΤΡΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ                                                                  ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Συνημμένα αρχεία:

ΣΙΕΒΕ-ΦΣΕΚ: Για την είσοδο μας στα νοσοκομεία

 • Διαβάστηκε: 23 φορές

15-06-2020

ΠΡΟΣ: Μέλη Σ.Ι.Ε.Β.Ε. - Φ.Σ.Ε.Κ και Εργαζόμενες/νοι στο Φάρμακο

ΚΟΙΝ.: Π.Ο.Ι.Ε. – Φ.Σ.Ε.Κ.

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με δεδομένο το γεγονός πως, λόγω των εκτάκτων μέτρων στα Νοσοκομεία, δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η πρόσβαση των Ιατρικών Επισκεπτών σε αυτά, το Σωματείο μας προχώρησε σε συγκεκριμένες ενέργειες και επαφές.

Συγκεκριμένα, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις και επικοινωνίες με τους επικεφαλείς των διοικήσεων των Νοσοκομείων Ιπποκράτειο, Θεαγένειο και Παπαγεωργίου, με σκοπό την αποκατάσταση της εισόδου μας στα συγκεκριμένα. Παράλληλα, υπάρχει συνεχή επικοινωνία με τους παραπάνω, με στόχο την εύρεση λύσης, όπως και με οποιαδήποτε άλλη δημόσια δομή υγείας κριθεί αναγκαίο.

Σε Πανελλήνιο επίπεδο, με δεδομένο πως αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει συντονισμός όλων των Σωματείων με την Ομοσπονδία μας, την ΠΟΙΕΦΣΕΚ, με σκοπό την όποια κεντρική παρέμβαση χρειαστεί, ώστε να βρεθεί λύση το συντομότερο δυνατόν.

Όπως έχει προκύψει από τις επαφές μας με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, θεωρείται πλέον απαραίτητη η κατοχή και χρήση της Επαγγελματικής Ταυτότητας Μέλους του Σωματείου, που αποδεικνύει την επαγγελματική μας ιδιότητα, εάν ζητηθεί κατά την είσοδο σε οποιοδήποτε ίδρυμα. Για αυτό, παρακαλούμε όσους και όσες δεν έχουν την συγκεκριμένη ταυτότητα και επιθυμούν να εκδοθεί, να επικοινωνήσουν με τον Οργανωτικό Γραμματέα Γιώργο Κυριακού (τηλ. 6942476347, email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) το αργότερο έως τις 30-6-2020, για να προχωρήσουμε άμεσα στην έκδοση τους.

Τέλος, να επισημάνουμε την αναγκαιότητα τήρησης όλων των προληπτικών μέτρων που συστήνουν τα δημόσια ιδρύματα υγείας, καθώς ήδη έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω. Το γεγονός αυτό εκθέτει το επάγγελμα μας, σε μια εποχή που είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε το ήθος και το κύρος της εργασίας μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΙΕΒΕ-ΦΣΕΚ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

Αρ. Αρχείου: 10.20

Συνημμένα αρχεία:

Ανακοίνωση ΣΕΠΑΚ 1/6/2020

 • Διαβάστηκε: 41 φορές

LOGO.SEPAK.POIEFSEK

 

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOS COM

            Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Εδώ και αρκετές μέρες έχουμε γίνει κοινωνοί πολλών καταγγελιών από εργαζομένους στις επιχειρήσεις και στα καταστήματα NOTOS COM που μας εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις προθέσεις της εργοδοσίας να μεταβάλει ακόμη προς το χειρότερο τις ήδη επιβαρυμένες εργασιακές σχέσεις, τόσο των συμβούλων αισθητικής, όσο και των εμποροϋπαλλήλων της επιχείρησης.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι είναι δυνατόν να υπάρχουν συνδικαλιστές που «διαπραγματεύονται» με την επιχείρηση την υπογραφή «ιδιωτικών συμφωνητικών» με τέτοιους όρους.

Αυτό που γνωρίζουμε - ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ - είναι η ανακοίνωση της Ο.Ι.Υ.Ε. στις 6/5/2020 για τους εργαζόμενους στο εμπόριο ότι επειδή ο μισθός μας, τα δικαιώματα μας, η ζωή μας και η αξιοπρέπεια μας είναι αδιαπραγμάτευτα « ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 • Την επαναφορά όλων στις θέσεις εργασίας τους!
 • Καμία δυσμενή τροποποίηση των συμβάσεων εργασίας!
 • Εξασφάλιση όλων των ασφαλιστικών ήμερων του έτους για τους εργαζόμενους».

Στο ίδιο πνεύμα και η Ομοσπονδία μας, των Φαρμακοϋπαλλήλων και συναφών επαγγελμάτων - κλάδων (ιατρικοί επισκέπτες, Παραφάρμακο-Καλλυντικό) η ΠΟΙΕΦΣΕΚ έχει τονίσει στις 24.3 ότι «στον χώρο του φαρμάκου, στο Παραφάρμακο και Καλλυντικό, δεν υπάρχει λόγος εξάντλησης της έκτακτης νομοθεσίας ως αναφορά τις παροχές προς τον εργαζόμενο και έχει ζητήσει από τις Εταιρείες να σταθούν στο ύψος της κοινωνικής τους ευθύνης για να στηρίξουν αυτούς που συντελούν στην κερδοφορία τους».

Και στις 29.4 : «η επιστροφή στην κανονικότητα» δεν μπορεί να αποτελέσει όχημα για να καταργηθούν τα ωράρια και οι αόριστου χρόνου συμβάσεις εργασίας , η άμεση επαφή με τους συνάδελφους και άρα το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του «συνδικαλίζεσαι» !

Αυτές είναι ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ !

Με προχθεσινή του ανακοίνωση, το Σωματείο των εργαζομένων στην NOTOS επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε τέτοιες αντεργατικές προτάσεις αλλά τις απέρριψε !

Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι, να συζητάμε και να αποφασίζουμε ΟΛΟΙ μαζί! Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να υπάρχει ενημέρωση ΑΠΟ ΠΡΙΝ, κάτι που προφανώς αυτήν την φορά δεν συνέβη! Η ακύρωση «άρον-άρον» της ΓΣ είναι λογικό να γίνει μιας και δεν ήταν σωστά προετοιμασμένη αλλά όχι και εξ αιτίας του Νόμου που ψηφίστηκε προχθές το βράδυ! Αν το συνδικαλιστικό κίνημα λειτουργεί με βάση κυβερνητικά διατάγματα, τότε έχουμε χάσει τον πόλεμο πριν τον δώσουμε! Όσο για τα περί «διαδικτυακής ΓΣ» για τέτοιο σοβαρό θέμα μόνο σαν αστείο το εκλαμβάνουμε.

Αγαπητές συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Επειδή οι προθέσεις της εργοδοσίας είναι τα προσωρινά μέτρα που πάρθηκαν λόγω της πανδημίας (αναστολές συμβάσεων, εκ περιτροπής εργασία, μειώσεις μισθών κλπ) να γίνουν μόνιμα:

ü  ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ στο κλαδικό "Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής και Πώλησης Καλλυντικών" (ΣΕΠΑΚ) και στην Ομοσπονδία μας την ΠΟΙΕΦΣΕΚ (Ιατρικοί Επισκέπτες, Φαρμακοϋπάλληλοι, Παραφάρμακο, Καλλυντικά).

ü  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ!

ü  ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ!

                                                                     ΤΟ ΔΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ

 • Διαβάστηκε: 442 φορές

 

Λογότυπο ΣΙΕΕ ΦΣΕΚ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.:   1                                                                                                                 ΑΘΗΝΑ, 10/1/2020

 

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΣΙΕΕ – ΦΣΕΚ η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Δρακόπουλος Παναγιώτης

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ντούμας Ελευθέριος

ΤΑΜΙΑΣ: Κοτρίδου Σοφία

Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τολάκης Σπυρίδων

Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στρατάκος Ηλίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ: Ιορδάνου Ανδρέας

ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καλογερόπουλος Στέλιος

ΤΟ ΔΣ ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ

Σφραγίδα ΣΙΕΕ ΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΙΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ 9-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

 • Διαβάστηκε: 377 φορές

ΕΝΩΤΙΚΗ KINΗΣΗ I.E.- ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Νέα εικόνα

 

Αθήνα, 16/12/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ 9-13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες, Ιατρικοί Επισκέπτες & Φαρμακοϋπάλληλοι της Αθήνας

            Από τις  9 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2019 διεξήχθησαν οι εκλογές στον ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ. Οι εκλογές έγιναν σε μια εποχή που η ένταση των προβλημάτων των εργαζομένων είναι διαρκής.

            Η μη υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η συνεχιζόμενη  υπερφορολόγηση ακόμα και των εργαλείων δουλειάς (πχ αυτοκίνητα) παρά την βελτίωση η οποία ήρθε μετά από 3χρονη προσπάθεια του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας και πάνω από όλα  τα μόνιμα προγράμματα αναδιοργάνωσης των επιχειρήσεων στέλνουν εκατοντάδες συναδέλφους στην ανεργία.

            Το ελπιδοφόρο μήνυμα αυτών των εκλογών είναι πάνω από όλα  η αύξηση της συμμετοχής εργαζομένων στο φάρμακο. Αυτό αποτελεί ελπίδα και μια νέα αφετηρία περισσότερης  προσπάθειας και αγώνα.

            Η Ενωτική Κίνηση αύξησε εκ νέου τις δυνάμεις της και στο ΔΣ όπου κατέλαβε 8 από τις 11 έδρες και στους αντιπροσώπους στα Συνέδρια της ΠΟΙΕΦΣΕΚ και του ΕΚΑ παίρνοντας το 73% των ψήφων!

            Η μεγάλη μας επιτυχία ήταν:

1. Ότι η αύξηση της δύναμης της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ήρθε μέσα από αύξηση της συμμετοχής και όχι από συρρίκνωση του Σωματείου. Μια  αύξηση της συμμετοχής που  έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί ήρθε μετά από μία δεκαετία που τα συνδικάτα δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν μια σημαντική επιτυχία που να παρακινήσει τους εργαζόμενους να συνδικαλισθούν. Αυτό κάνει την νίκη πιο μεγάλη και τις ευθύνες μας ακόμα μεγαλύτερες.

2. Η εκλογική επιτυχία μας παίρνει χαρακτηριστικά θριάμβου γιατί η παράταξη μας δέχτηκε  λάσπη και  πόλεμο από «συνδικαλιστές», από «παράγοντες», από κόμματα, οργανώσεις, ιδιοτελή συμφέροντα κλπ.

            Απαντήσαμε με πράξεις και  συναδελφική αλληλεγγύη. Δεν διαχωρίσαμε τους Φαρμακοϋπάλληλους αλλά τους ενώσαμε με τους Ιατρικούς Επισκέπτες. Δεν δυσφημίσαμε την Ομοσπονδία. Μείναμε σε αυτά που μας ενώνουν και δεν ψάξαμε να βρούμε αυτά που μας χωρίζουν. Αυτό είναι το κεφάλαιο και η αφετηρία μας για το αύριο.

            Είμαστε δεσμευμένοι απέναντι τόσο στους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους όσο και σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να συνεχίσουμε τους αγώνες μας καθημερινά για την δικαίωση των αιτημάτων μας.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ-ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!

ΕΝΩΤΙΚΗ KINΗΣΗ I.E.- ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Συνημμένα αρχεία:
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ