Menu
A+ A A-

Σύλλογοι - Μέλη

ΠΑΝΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 • Διαβάστηκε: 85 φορές

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης (ΣΙΕΚ) λέει όχι στο διαρκές έγκλημα που συντελείται σε βάρος της υγείας του λαού και της ζωής του με την υποβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης και την διάλυση του ΕΣΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΚΑΛΕΙ όλα τα μέλη του να δώσουν το παρόν στο Πανηρακλειώτικο απεργιακό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί 21/05 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας. Καταθέτουμε την αλληλεγγύη μας και την αμέριστη συμπαράσταση μας στα δίκαια αιτήματα της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν.Ηρακλείου, στα Σωματεία Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, Εργαζομένων Βενιζελείου ΝΣΚ που πήραν την πρωτοβουλία για την διοργάνωση μετά και την επιτυχημένη σύσκεψη που προηγήθηκε στο ΕΚΗ με την μαζική συμμετοχή δεκάδων πρωτοβάθμιων Σωματείων εργαζομένων.

Λέμε ΟΧΙ στο σημερινό ΕΣΥ των περικοπών και των ελλείψεων, της εμπορευματοποιημένης λειτουργίας, των πετσοκομμένων εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, των εξαντλητικών όρων δουλειάς με την ταυτόχρονη επιδείνωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας για την πλειοψηφία των ασθενών. Λέμε ΟΧΙ στα απογευματινά ιδιωτικά χειρουργεία επί πληρωμή, ΟΧΙ στο νόμιμο φακελάκι. Λέμε ΟΧΙ στα νέα χαράτσια από 1 έως και 3 ευρώ για κάθε παραπεμπτικό εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων. Λέμε ΟΧΙ στην καθιέρωση έως και 3 ευρώ συμμετοχή των ασθενών στα γενόσημα φάρμακα. Λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση του θεσμού της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των Γιατρών παρέχοντας την δυνατότητα στους ΝΣΚ Γιατρούς να δουλεύουν σε ιδιωτικές κλινικές ή να έχουν και ιδιωτικό ιατρείο. Τέλος λέμε ΟΧΙ στην εφαρμογή των πακέτων κοστολόγησης ιατρικών πράξεων που ανοίγουν την κερκόπορτα για να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία ως αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες, αυτοχρηματοδοτούμενες από τις τσέπες των ασθενών.

Το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης στέκεται στο πλευρό των υγειονομικών που δεν δέχονται να γίνουν έμποροι της Υγείας και να έχουν ασθενείς - πελάτες.

Στεκόμαστε στο πλευρό των ασθενών, των λαϊκών οικογενειών που δεν αντέχουν να πληρώνουν άλλο για υπηρεσίες Υγείας που δικαιούνται και που έχουν πληρώσει με άμεση και έμμεση φορολογία αλλά και με εκατομμύρια ασφαλιστικών εισφορών.

Αγωνιζόμαστε για ένα ενιαίο, σύγχρονο και αποκλειστικά κρατικό – δωρεάν σύστημα Υγείας, με κεντρικό σχεδιασμό πανελλαδικά αναπτυγμένο, πλήρως και επαρκώς χρηματοδοτούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό μακριά και πέρα από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Συνημμένα αρχεία:

Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης _ Πρωτομαγιά 2024

 • Διαβάστηκε: 458 φορές

Σικάγο 1886, Αθήνα 1894, Θεσσαλονίκη 1936, Καισαριανή 1944

Το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης (ΣΙΕΚ) τιμάει μια προς μια τις εμβληματικές ιστορικές ημερομηνίες Πρωτομαγιάς και βροντοφωνάζει, ότι καμία Πρωτομαγιά δεν μεταφέρεται, δεν περιφέρεται ούτε και ακυρώνεται γιατί, δεν είναι ούτε κρατική αργία και πολύ περισσότερο ούτε και κινητή γιορτή. Είναι ημέρα Μνήμης για όλους τους νεκρούς αγωνιστές και τις νεκρές αγωνίστριες της εργατικής τάξης ανά τον κόσμο, αλλά είναι και ημέρα Αγώνα και Διεκδίκησης για την υπεράσπιση των εργατικών συμφερόντων απέναντι στην απληστία του κεφαλαίου και την αναλγησία του κράτους.

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, γιατί ο κόσμος της

Εργασίας έναν αιώνα μετά δέχεται την πιο βάρβαρη και σκληρή επίθεση στο σύνολο των Εργασιακών, Κοινωνικοασφαλιστικών, Δημοκρατικών και Συνδικαλιστικών του Δικαιωμάτων από μια σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική διακυβέρνησης του κράτους που θέλει να πάρει την Ιστορική ρεβάνς στο όνομα της δήθεν ανάπτυξης και της κούφιας προόδου καθιερώνοντας για το σύνολο των εργαζομένων ένα σύγχρονο εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ήρθαν κυριολεκτικά τα <<πάνω κάτω>>.Η κρατική πολιτική υπηρετώντας δογματικά το αφήγημα της, εργαλειοποιεί κατά το δοκούν το σύνολο των κρίσεων (Μνημόνια-Οικονομία, Υγειονομική κρίση- Πανδημία, Κοινωνική-Ανθρωπιστική, Πολιτική, Περιβαλλοντική και Προσφυγική) ως ευκαιρία για την κλιμάκωση και επέλαση νέων σκληρών μέτρων κατά των εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

Μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές μάστιγες της εποχής μας είναι η επαγγελματική εξουθένωση ή αλλιώς όπως έχει καθιερωθεί Burn Out,είναι το σύνδρομο υπερφόρτωσης εργασίας, όπου οι σωματικές και ψυχολογικές

επιπτώσεις είναι τόσο έντονες και μεγάλες που ο σύγχρονος εργαζόμενος ως άτομο αισθάνεται ψυχικά ράκος – οι προεκτάσεις είναι ποικίλες από πρόσωπο σε πρόσωπο, ενώ σε μακροπρόθεσμο επίπεδο το άτομο απαλλοτριώνεται.Το 70% των εργαζομένων στο Ηράκλειο παλεύει με το σύνδρομο της αφόρητης σωματικής και ψυχολογικής πίεσης, δηλαδή Επτά στους Δέκα Ηρακλειώτες κινούνται στον αστερισμό του burn out, όπου την μερίδα του λέοντος κατέχει ο ιδιωτικός τομέας. Ιδιαίτερα ευάλωτη κρίνεται η ομάδα των γυναικών εργαζομένων όπου επικρατεί υψηλή υπέρ εντατικοποίηση στους χώρους δουλειάς και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στους ρόλους και της μητέρας αλλά και της οικογένειας. Συνολικά οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα μισθωτοί και

μη, εργάζονται κατά μέσο όρο αρκετά περισσότερο, σε σύγκριση με τους εργαζόμενους των άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Ο μέσος εργαζόμενος στην Ελλάδα εργάζεται σχεδόν 2000 ώρες το χρόνο έναντι 1679 ωρών που είναι ο Ευρωπαϊκός μέσος όρος.Οι μισθωτοί στην Ελλάδα δουλεύουν πάνω από 1900 ώρες τον χρόνο, ενώ ο μέσος Ευρωπαϊκός όρος


είναι στις 1792 ώρες. Επίσης οι μη μισθωτοί στην Ελλάδα εργάζονται 2400 ώρες τον χρόνο με τον αντίστοιχο μέσο Ευρωπαϊκό όρο να μην υπερβαίνει τις 2200 ώρες εργασίας. Ενδεικτικά περισσότερες ώρες από εμάς εδώ στην

Ελλάδα δουλεύουν στην Ρουμανία και στην Βουλγαρία, ενώ κάτω από 1600 ώρες δουλεύουν οι Ολλανδοί, οι Φινλανδοί, οι Σουηδοί, οι Αυστριακοί και οι Γερμανοί. Στον αντίποδα οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι ως κύριο συστατικό στοιχείο αναπαραγωγής της εκμετάλλευσης των εργαζομένων για την διαρκή αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Με βάση στοιχεία από την EYROSTAT οι Έλληνες έκλεισαν το 2022 με αγοραστική δύναμη 18% χαμηλότερη από το 2000 δηλαδή 22 χρόνια πίσω. Διαρκώς μας πιπιλίζουν τα μυαλά για την αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας από διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς όπως ο οίκος Fitch, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται και στην Ελληνική κοινωνία για το σύνολο των εργαζομένων, γιατί οι μισθοί μειώνονται αντί να αυξάνονται. Ο μέσος

πραγματικός μεικτός μισθός όλων των εργαζομένων ήταν τα 1.038,23€ το Φλεβάρη του 2023, όταν τον αντίστοιχο μήνα του 2010 ο μισθός ήταν τα 1.417,84€ μειωμένος κατά 26,77%. Αυτό συμβαίνει γιατί με τους αντιλαϊκούς αντεργατικούς νόμους που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία 15 χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις έχουν σχεδόν καταργηθεί οι κλαδικές και επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Πίσω από την εργασιακή ζούγκλα που έχει καθιερωθεί επίσημα τα τελευταία χρόνια με τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, τις ατομικές συμβάσεις εργασίας, την άγρια εντατικοποίηση, την δουλειά πάνω από 13 ώρες, την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, την υπονόμευση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, βρίσκεται η πλήρη εφαρμογή της νεοφιλελεύθερης ατζέντας όπου η αγορά μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα.

Πίσω από την τεράστια ακρίβεια, με τις τεράστιες ανατιμήσεις στα τρόφιμα, στα έλαια, στα βρεφικά είδη, στα γαλακτοκομικά προϊόντα, στα είδη

προσωπικής υγιεινής, στα ενοίκια και στις δόσεις δανείων, στην ενέργεια και στα καύσιμα βρίσκεται η νεοφιλελεύθερη ατζέντα.

Πίσω από την εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας, και της υποβάθμισης της Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, που απαξιώνει τις Δημόσιες Δομές Υγείας και υποχρεώνει τον λαό να πληρώνει όλο και περισσότερα από την τσέπη του (Απογευματινά ΧΡΓ επί πληρωμή) δηλαδή νομιμοποιεί το

ΦΑΚΕΛΑΚΙ και επίσημα, βρίσκεται η νεοφιλελεύθερη ατζέντα.

Πίσω από την εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Παιδείας, τον νόμο για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια που οδηγούν σε πτυχία που έχουν τιμή αλλά όχι αξία βρίσκεται η νεοφιλελεύθερη ατζέντα.

Πίσω από την παντελή έλλειψη μέτρων και σχεδιασμού πραγματικής πολιτικής προστασίας της ζωής και της περιουσίας του λαού βρίσκεται η


νεοφιλελεύθερη ατζέντα που υπολογίζει ως κόστος αυτά τα μέτρα και όχι ως όφελος για την πρόληψη από φυσικές καταστροφές όπως είναι οι φωτιές, οι πλημμύρες και οι σεισμοί.

Πίσω από το μεγάλο έγκλημα των Τεμπών που έχει προκαλέσει μια ανείπωτη θλίψη σε όλη τη χώρα και μια διαρκή-ανοιχτή πληγή σε δεκάδες οικογένειες, βρίσκεται η πολιτική της απελευθέρωσης του κέρδους στο βωμό της οποίας θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές χωρίς να τιμωρούνται οι πραγματικοί υπαίτιοι που έχουν και πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες.Το κράτος όντως νοσεί και υπάρχουν διαχρονικά τεράστιες ευθύνες από όλες τις κυβερνήσεις, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν σκοτώσαμε τα παιδιά μας όλοι και όλες όπως ειπώθηκε από υποψήφια ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Πίσω από το ξεκλήρισμα των βιοπαλαιστών αγροτών που αγωνίζονται για την επιβίωση την δίκη τους, αλλά και την επιβίωση την δίκη μας για να έχουμε ποιοτικά και φθηνά αγροτικά προϊόντα από το χωράφι στο ράφι, βρίσκεται η εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της νεοφιλελεύθερης ατζέντας.

Πίσω από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της 1ης κυρίας κατοικίας από τις τράπεζες και τα κοράκια των Funds βρίσκεται η αχαλίνωτη απελευθέρωση του κέρδους που υπηρετούν με εμμονή τα Golden boys της νεοφιλελεύθερης ατζέντας.

Για όλους αυτούς τους λόγους το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης

συμμετέχει στην Εργατική Πρωτομαγιά 1η ΜΑΙΟΥ, γιατί εμείς οι εργαζόμενοι

δεν θέλουμε να γίνουμε σύγχρονοι σκλάβοι του 21ο αιώνα!

Το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται, δεν υποχωρεί και δεν σκύβει το κεφάλι! Απαντάμε μαζικά και ενωτικά, όλοι μαζί παλεύουμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, διδασκόμαστε από το ιστορικό παρελθόν και δείχνουμε τον δρόμο για το μέλλον που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα που παρουσιάζεται ως η νέα κανονικότητα του 21ο αιώνα!!!

Το 2024 είναι χρόνια Ολυμπιακών Αγώνων για αυτό και το Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Κρήτης καταθέτει επίσημη πρόταση σε όλες τις Αρχές του τόπου αλλά και σε κάθε ευήκοα ώτα να κηρυχτεί εκεχειρία σε κάθε

εμπόλεμη ζώνη από την Ουκρανία και την Παλαιστίνη και όπου αλλού υπάρχει πόλεμος και σκοτώνονται αθώα παιδιά. Όχι άλλο αίμα, όχι άλλες θυσίες του λαού, όχι άλλη εκμετάλλευση στον βωμό του κέρδους.

Αξία έχει η ζωή και όχι ο θάνατος… για αυτό εκεχειρία τώρα!

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δελτίο Τύπου 26/6/2023 ΠΑΣΩΣΥΦ e ΕΦΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΑΥΦΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 • Διαβάστηκε: 805 φορές

Λογότυπο.ΠΑΣΩΣΥΦ.ΧωρίςΠΟΙΕΦΣΕΚ

Αρ. Πρωτ.: 28                                                                              Αθήνα, 26/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΑΥΦΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

            Αγαπητοί συνάδελφοι συνταξιούχοι Ιατρικοί Επισκέπτες, Φαρμακοϋπάλληλοι, και επιδοματούχοι των επικουρικών Φαρμάκου ΤΕΑΥΦΕ και ΤΑΥΦΕ!

            Έχει περάσει ενάμιση μήνας από τις εκλογές στα Ταμεία μας! Σαν Σωματείο χαιρετίσαμε το αποτέλεσμα των εκλογών και την νίκη των υποψηφίων που ενώ ανήκουν σε ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ εν τούτοις κατάφεραν με κοινά επεξεργασμένες θέσεις να κερδίσουν.

            Κοινωνικά αποτελούν μια συμπαγή ομάδα, με τεχνογνωσία και διοικητική εμπειρία, η οποία δεσμεύτηκε:

-    Να λειτουργεί με διαφάνεια και να ενημερώνει τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους στο ΤΕΑΥΦΕ σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις  πράξεις και τις ενέργειες του.

-    Να προχωρήσει σε αναλογιστική μελέτη με παραδοχές αντίστοιχες αυτών του ΕΤΕΑΕΠ που θα οδηγεί σε αυξήσεις και όχι μειώσεις στις συντάξεις μας.

-    Να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣΤΕ που υποχρεώνει αυτά τα Ταμεία να χορηγούν παροχές «κατ ελάχιστον αντίστοιχες με αυτές του Δημοσίου φορέα».

-    Να αλλάξει το καταστατικό για να επαναϋπολογιστεί ο τρόπος χορήγησης σύνταξης από το ΤΕΑΥΦΕ  που παραμένει ο ίδιος από τον προηγούμενο αιώνα!

            Θέλουμε να καταγγείλουμε στους συνταξιούχους του κλάδου ότι με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την εφορευτική επιτροπή (15.5) εγκρίθηκε με διαδικασίες fast track νέο καταστατικό που «ρυθμίζει» προσωπικά και ασφαλιστικά θέματα των «απερχόμενων» και μειώνει τον κοινωνικό έλεγχο!

            Αυτοί που το ψήφισαν έχουν αποδοκιμαστεί από το εκλογικό Σώμα και οι νεοεκλεγέντες είχαν ανακοινώσει πριν τις εκλογές ότι διαφωνούν με τις αλλαγές!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όλα αυτά δεν τα επικοινωνήσαμε μαζί σας άμεσα γιατί  θέλαμε να δώσουμε χρόνο ώστε η μετάβαση στην «νέα εποχή» να γίνει ομαλά.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο! Ζητάμε σήμερα :

 1. NA ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΣ.
 2. NA YΠAPΞEI EKΠPOΣΩΠOΣ TΩN ΣYNTAΞIOYXΩN  KAI ΣTHN ΦAΣH ΣYΓKPOTHΣHΣ TOY.
 3. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ  Η  "ΠIO ANTIΠPOΣΩΠEYTIKH OPΓANΩΣH" ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ OΠΩΣ ΠPOBΛEΠEI TO KATAΣTATIKO.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ e ΕΦΚΑ ΤΕΑΥΦΕ (ΠΑΣΩΣΥΦ e ΕΦΚΑ – ΤΕΑΥΦΕ)

ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΠΑΣΩΣΥΦ

Συνημμένα αρχεία:

ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ : ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 • Διαβάστηκε: 809 φορές

Λογότυπο ΣΙΕΕ ΦΣΕΚ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 4                                                                 ΑΘΗΝΑ, 21/06/2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

 

 

            Ο ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ στηρίζει την απόφαση της Ομοσπονδίας να προκηρύξει απεργία στις 5 Ιουλίου 2023 για την υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας και καλεί τα μέλη του να παραβρεθούν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 13:00 έξω από τα γραφεία του ΣΦΕΕ (Αγρινίου 3, Χαλάνδρι).

 

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ

Σφραγίδα ΣΙΕΕ ΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΩΣΥΦ 18/5/2023: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΑΥΦΕ

 • Διαβάστηκε: 441 φορές

Λογότυπο.ΠΑΣΩΣΥΦ.ΧωρίςΠΟΙΕΦΣΕΚ

Αρ. Πρωτ.: 27                                                                Αθήνα, 18/5/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΩΣΥΦ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΑΥΦΕ

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟIΚΗΣΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡOΠΟ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !

              Αγαπητοί συνάδελφοι συνταξιούχοι Ιατρικοί Επισκέπτες, Φαρμακοϋπάλληλοι, ασφαλισμένοι και επιδοματούχοι του ΤΕΑΥΦΕ

              Οι εκλογές στο Ταμείο μας ολοκληρώθηκαν με την καταμέτρηση των ψήφων των ασφαλισμένων που πραγματοποιήθηκε προχτές.

              Συγχαίρουμε τους νεοεκλεγέντες στο ΔΣ Ανδριανόπουλο Δημήτρη, Ντούμα Λευτέρη, Τσίνα Κώστα, Τσιαπή Δημήτρη και Καραχισαρίδη Βασίλη και τους ευχόμαστε καλή και παραγωγική θητεία. Χαιρόμαστε γιατί οι δεσμεύσεις τους για το πως θα διοικήσουν το Ταμείο είναι και δικές μας θέσεις.

              Πιστεύουμε ότι θα δοθεί τέλος σε ένα παρελθόν αυθαιρεσίας και από εδώ και πέρα όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα αγωνιστούμε για :

 • ΤΕΑΥΦΕ ΕΝΙΑΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!
 • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ !
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ !

Το ΔΣ του ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ. - eΕΦΚΑ- ΤΕΑΥΦΕ

ΣΦΡΑΓΙΔΑ.ΠΑΣΩΣΥΦ

Συνημμένα αρχεία:
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ