Menu
A+ A A-

Επιτροπή Αγώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/11/2019 - ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 • Διαβάστηκε: 2273 φορές

Εικόνα profil Facebook

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 16                                                                                                                    ΑΘΗΝΑ, 22/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  

         

            Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

            Με τις τελευταίες μας ανακοινώσεις έχουμε δηλώσει ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται και κλιμακώνεται. Σε αυτόν έχουμε εντάξει και την παραβίαση προσωπικών δεδομένων με την τοποθέτηση συστημάτων γεωεντοπισμού (GPS) σε αυτοκίνητα υπαλλήλων από πολλές εταιρίες. Εκπροσωπούμε δεκάδες χιλιάδες σκληρά εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Η επιτροπή μας είναι ανοιχτή σε κάθε εκπρόσωπο φορέα που θέλει να συμμετάσχει με την προϋπόθεση να αποδέχεται τις θέσεις μας όπως περιγράφονται στα δελτία τύπου που έχουμε εκδώσει.

            Για τις παραπέρα ενέργειες ενημερώνεστε από εμάς ή επισκεπτόμενοι το site www.poiefsek.gr.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 • Μυλωνάς Γεώργιος, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
 • Μούντριχας  Δημήτρης, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.
 • Ρετσινά Κωνσταντίνα, μέλος ΔΣ ΤΑΥΦΕ, ειδική σύμβουλος Εργατικού Κέντρου Αργολίδας, πρ.μέλος ΔΣ ΟΕΦΣΕΕ, πρ. μέλος ΔΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ, πρ. πρόεδρος Συλλόγου Φαρμακοϋπαλλήλων Αργολίδας.
 • Νουχάκης Σταύρος, Πρόεδρος της ΠΟΙΕΦΣΕΚ.
 • Δρακόπουλος Παναγιώτης , Πρόεδρος του ΣΙΕΕΦΣΕΚ.
 •  Καραμούζης Παναγιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκιδαίων, Αντιπρόεδρος ΣΙΕ Αν. Στερεάς & Εύβοιας.
 • Καίσαρη Αννίτα, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Βιομηχανίας & Επιχειρήσεων.
 • Μαγκαφάς Λευτέρης, Πρόεδρος Σωματείου Γεωπόνων Ιδ. Υπαλλήλων Αττικής, Πελοποννήσου, Αν. Στερεάς & Νήσων Αιγαίου.
 • Παπαδημητράκης Γιώργης, Πρόεδρος Σωματείου Περιοδευόντων Πωλητών «Ο Προμηθέας».
 • Παράσολγου Ευάγγελος, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ServiceBSH.
 • Ιορδάνου Ανδρέας, αντιπρόεδρος  του ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ.
 • Καλογερόπουλος Στέλιος,  μέλος του ΔΣ του ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ                 

Συνημμένα αρχεία:

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 • Διαβάστηκε: 1703 φορές

sima.ep.agvna15 11 2019

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 15                                                                                                                  ΑΘΗΝΑ, 15/11/2019

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

            Κύριε Υπουργέ

          Με την ίδρυση της Επιτροπής μας (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/9/2017) τονίζαμε ότι εκπροσωπούμε σκληρά εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα που θίγονται όχι μόνο από την φορολόγηση του εισοδήματος και της περιουσίας τους, αλλά και από το χαράτσι για ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ και παρέχονται από την εταιρία για την άσκηση της εργασίας μας. Γι’ αυτό ζητούσαμε την κατάργηση του Νόμου 4446\2016.

          Και με το τωρινό όμως Σχέδιο Νόμου για την φορολογική μεταρρύθμιση βλέπουμε δυστυχώς ότι οποιεσδήποτε παροχές σε είδος που λαμβάνει ένας εργαζόμενος ή συγγενικό πρόσωπο αυτού συνυπολογίζονται στο φορολογητέο εισόδημά του στην αγοραία αξία τους, εφόσον η συνολική αξία των παροχών σε είδος υπερβαίνει το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ ανά φορολογικό έτος για το υπερβάλλον ποσό!

          Έτσι οι εργαζόμενοι φορολογούνται και για τα κουπόνια σίτισης, για ασφαλιστήρια και υγειονομικής περίθαλψης προγράμματα - παροχές του εργοδότη, για την κατά την κρίση του κράτους υπέρβαση χρήσης των Εταιρικών κινητών τους τηλεφώνων (!!!), ακόμα και για τυχών δάνειο που έχουν λάβει από την Επιχείρηση με χαμηλότερο επιτόκιο!!! (η διαφορά των τόκων φορολογείται με τον υψηλότερο συντελεστή 42%!!!!). Μέχρι και η παροχή ενοικίου στον εργαζόμενο που έχει ξεσπιτωθεί και μετατεθεί μακριά από το σπίτι του για ανάγκες της υπηρεσίας θεωρείται εισόδημα και φορολογείται!

          Η φορολόγηση της χρήσης εταιρικών περιουσιακών στοιχείων και ειδικότερα των αυτοκινήτων αφορούν μεγάλο μέρος εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα . Παραγνωρίζει το παγίως κριθέν από τα ελληνικά δικαστήρια, ότι η παροχή από τον εργοδότη στον εργαζόμενο της χρήσης αυτοκινήτου για την εκτέλεση της εργασίας του, δεν αποτελεί μισθό και άρα εισόδημα.

          Με το τωρινό σχέδιο Νόμου σχετικά με τα αυτοκίνητα παρά την θετική εξέλιξη της αύξησης του αφορολόγητου από τα 12000 στα 17000 ΛΤΠΦ

-         ΔΕΝ επανερχόμαστε στον Νόμο 4172/2013 που προέβλεπε τον διαχωρισμό status cars (τα οποία φορολογούνται) και tool cars (εργαλεία δουλειάς) και ως εκ τούτου ΔΕΝ γίνονται σεβαστές και αποδεκτές οι αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων (αριθμός απόφασης 8631/2017 διοικητικού πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, τμήμα ΙΕ) για όλους τους εργαζόμενους .

-         ΔΕΝ υπάρχει πρόβλεψη για απαγόρευση της ηλεκτρονικής παρακολούθησης μέσω GPS στα αυτοκίνητα, κινητά και tablets των υπαλλήλων αίτημα που έχει ενταχτεί στις διεκδικήσεις της Επιτροπής μας και για το οποίο είχε ενημερωθεί τόσο η πρώην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας όσο και ο σημερινός υφυπουργός.

            ΖHTAME λοιπόν να ληφθούν υπ’ όψιν αυτές οι παρατηρήσεις και σχετικά με τον όρο «επαγγελματική χρήση να συμπεριληφθεί η γνωμάτευση της ΑΑΔΕ 24.3.2017 που σαφώς αναφέρει πως «..... η χρήση ενός οχήματος για επαγγελματικούς σκοπούς αφορά: - Τα οχήματα τα οποία παρέχουν οι επιχειρήσεις σε συγκεκριμένους πωλητές, τεχνικούς και λοιπούς εργαζόμενους, των οποίων η εργασία απαιτεί συχνή μετακίνηση εκτός των εγκαταστάσεων του εργοδότη και χρησιμοποιούνται για την επιχειρηματική δραστηριότητα του εργοδότη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ».

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΚΑ)

 

ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

ΝΟΥΧΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΟΙΕΦΣΕΚ)

 

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΙΕΕΦΣΕΚ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 13/11/2019

 • Διαβάστηκε: 1710 φορές

επιτροπή αγώνα σήμα 001

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 14                                                                                                                  ΑΘΗΝΑ, 13/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι Ιατρικοί Επισκέπτες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Περιοδεύοντες Πωλητές

        Το φορολογικό Νομοσχέδιο κατατέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη προς διαβούλευση. Σε ότι αφορά την φορολόγηση της χρήσης των Εταιρικών αυτοκινήτων από τους εργαζόμενους η εξέλιξη που φαίνεται να προκύπτει από μία πρώτη παρατήρηση είναι:

           Πρώτον: ΔΕΝ επανερχόμαστε στον Νόμο 4172/2013 που προέβλεπε τον διαχωρισμό status cars (τα οποία φορολογούνται) και tool cars (εργαλεία δουλειάς).

            Δεύτερον: ΔΕΝ γίνονται σεβαστές και αποδεκτές οι αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων (αριθμός απόφασης 8631/2017 διοικητικού πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, τμήμα ΙΕ) για όλους τους εργαζόμενους Ιατρικούς Επισκέπτες. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη προσφυγή συναδέλφου να μη πληρώσει φόρο για την οποία δικαιώθηκε, ΔΕΝ αφορούσε τον «νόμο - έκτρωμα» του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον προηγούμενο Νόμο της ΝΔ!!!!

           Τρίτον: ΔΕΝ θεσπίζονται κανόνες ώστε τα εταιρικά αυτοκίνητα των εργαζομένων να πληρούν υψηλούς κανόνες, στάνταρ ασφάλειας και περιβαλλοντικών όρων.

       Τέταρτον: ΔΕΝ υπάρχει πρόβλεψη για απαγόρευση της ηλεκτρονικής παρακολούθησης μέσω GPS στα αυτοκίνητα, κινητά και tablets των υπαλλήλων αίτημα που έχει ενταχτεί στις διεκδικήσεις της Επιτροπής μας και για το οποίο είχε ενημερωθεί τόσο η πρώην ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας όσο και ο σημερινός υφυπουργός.

       Επειδή βέβαια κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος εκτός από αυτούς που δεν δίνονται σημειώνουμε την διαφαινόμενη θετική εξέλιξη της επέκτασης του αφορολόγητου στα επαγγελματικά αυτοκίνητα από τα 12000 στα 17000 ΛΤΠΦ! Γι’ αυτό το γεγονός – αν τελικά επιβεβαιωθεί - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους συναδέλφους που μαζικά προσέφυγαν ακόμα και δικαστικά υποβάλλοντας ενστάσεις με δική τους οικονομική επιβάρυνση (και την συνδρομή της δικηγόρου της Ομοσπονδίας) ώστε να μπορούν σήμερα κάποιοι που χωρίς να υποβληθούν σε αντίστοιχη θυσία να αναρωτιούνται με θράσος στην τελευταία ΕΕ της ΠΟΙΕΦΣΕΚ «για πόσα ακόμα χρόνια θα πληρώνω φόρο»!

       ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όσους ξεροστάλιαζαν στις κινητοποιήσεις μας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών ενώ η Επιτροπή Αγώνα διαπραγματευόταν με τους αρμόδιους.

       Σχετικά με τις αιτιάσεις ότι υπάρχει ίσως πρόβλημα με τον όρο «επαγγελματική χρήση» που ίσως είναι παραθυράκι για να φορολογηθούν όλοι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα αγνοηθεί η γνωμάτευση της ΑΑΔΕ 24.3.2017 που σαφώς αναφέρει πως «..... η χρήση ενός οχήματος για επαγγελματικούς σκοπούς αφορά: - Τα οχήματα τα οποία παρέχουν οι επιχειρήσεις σε συγκεκριμένους πωλητές, τεχνικούς και λοιπούς εργαζόμενους, των οποίων η εργασία απαιτεί συχνή μετακίνηση εκτός των εγκαταστάσεων του εργοδότη και χρησιμοποιούνται για την επιχειρηματική δραστηριότητα του εργοδότη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ».

       Τα οχήματα μας έχουν παραχωρηθεί σαν επαγγελματικά παρ όσα διαδίδουν στο fb διάφοροι προσπαθώντας να δημιουργήσουν σύγχυση και έχουμε στην διάθεση μας επιστολή του ΣΦΕΕ προς το Υπουργείο Οικονομικών που αναγνωρίζει την κυριότητα από τις Εταιρείες και ζητάει να μην φορολογούμαστε.

        Συνάδελφοι Ιατρικοί Επισκέπτες, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Περιοδεύοντες Πωλητές

 • Ο αγώνας της Επιτροπής μας συνεχίζεται! Η σύνθεση της είναι ανοιχτή και οποιοσδήποτε εκπρόσωπος φορέα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή. Ήδη συμμετέχει και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
 • Για οτιδήποτε νέο θα ενημερωθείτε έγκυρα και υπεύθυνα από τις Ανακοινώσεις τις Επιτροπής μας η επισκεπτόμενοι την σελίδα www.poiefsek.gr

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ                                                                          ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ 8/11/2019

 • Διαβάστηκε: 1792 φορές

επιτροπή αγώνα σήμα 001

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 13                                                                                                                  ΑΘΗΝΑ, 8/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

            Αγαπητοί συνάδελφοι ιατρικοί επισκέπτες , ιδιωτικοί υπάλληλοι , περιοδεύοντες πωλητές

ΟΣΟ ΗΡΘΕ Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!

Ο ΝΟΜΟΣ «ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ «ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ»!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!

           

           

 

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Συνημμένα αρχεία:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 30/10/2019

 • Διαβάστηκε: 2585 φορές

Εικόνα profil Facebook

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4446/2016 ΑΡΘΡΟ 99

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 12                                                                                                                    ΑΘΗΝΑ, 30/10/2019

            Αγαπητοί συνάδελφοι ιατρικοί επισκέπτες , ιδιωτικοί υπάλληλοι , περιοδεύοντες πωλητές

            Η σκέψη μας για λίγο ας μείνει όχι στον φόρο που θα πληρώσουμε για τα Εταιρικά μας αυτοκίνητα, αλλά σε αυτούς που τα στερήθηκαν χάνοντας την δουλειά τους........

            Μετά το «αναπτυξιακό» έρχεται το «φορολογικό» και ακολουθεί το «ασφαλιστικό» ..... Στο θέμα της άδικης φορολόγησης της χρήσης Εταιρικών περιουσιακών στοιχείων που δεν μας ανήκουν (αυτοκίνητα, κινητά κλπ) ξεκινάει τον Δεκέμβρη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και τον Γενάρη στην Πάτρα η εκδίκαση των προσφυγών των συναδέλφων που έχουν καταφύγει στην Δικαιοσύνη για να καταργηθεί το χαράτσι που τους χρεώθηκε και πλήρωσαν τα προηγούμενα χρόνια! Των συναδέλφων που μάτωσαν οικονομικά για να ανατρέψουν την αδικία! Έχουν την αμέριστη στήριξη της Επιτροπής μας και της ΠΟΙΕΦΣΕΚ που καθοδήγησαν τον αγώνα!

-          Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4446/2016 Αρθρο 99 ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

 Νέα εικόνα

           

            Φυσικά και η Επιτροπή μας έχει κάνει συναντήσεις και έχει γνωστοποιήσει τις θέσεις μας τόσο στους πρώην αλλά και στους νέους Κυβερνήτες. Εκπροσωπούμε γύρω στους 100.000 σκληρά εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα που έχουν Εταιρικά αυτοκίνητα και δεν αντέχουν άλλο την επαγγελματική ανασφάλεια, την άδικη φορολόγηση και την πενιχρή ανταπόδοση που προβλέπεται να δουν στις συντάξεις τους στο τέλος του εργασιακού τους βίου.

            Για οτιδήποτε καινούργιο προκύψει για το φορολογικό θα ενημερώνεστε με ανακοινώσεις μας η επισκεπτόμενοι το site www.poiefsek.gr.

           Λέγονται και γράφονται πολλά άλλα όλοι εκτιθέμεθα με τα λόγια ενώ κρινόμαστε από τις πράξεις μας.........

            Πέρα από την πάγια θέση μας για κατάργηση στην φορολόγηση της χρήσης περιουσιακών στοιχείων του εργοδότη από τους εργαζόμενους είμαστε έτοιμοι να χαιρετίσουμε και κάθε μέτρο ελάφρυνσης και βελτίωσης του υφιστάμενου Νομικού πλαισίου.

            Καλούμε την ΓΣΕΕ , τα Εργατικά Κέντρα , τις ενδιαφερόμενες Ομοσπονδίες να κάνουν δικό τους το δίκαιο αίτημα μας.

 

-          Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

 

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ                                                                                     ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ

Συνημμένα αρχεία:
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ