Menu
A+ A A-

ΙΤΑΛΙΑ - Γερουσιαστής Castellone : -Έγινε δεκτό το αίτημα να εμβολιαστούν οι «Επιστημονικοί Συνεργάτες στο Φάρμακο» κατά προτεραιότητα.

ΙΤΑΛΙΑ - Γερουσιαστής Castellone : -Έγινε δεκτό το αίτημα να εμβολιαστούν οι «Επιστημονικοί Συνεργάτες στο Φάρμακο» κατά προτεραιότητα.
Η Γερουσιαστής Castellone : - Έγινε δεκτό το αίτημα να εμβολιαστούν οι «Επιστημονικοί Συνεργατες στο Φάρμακο» κατά προτεραιότητα.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Γερουσία του Νομοσχεδίου σχετικά με τον COVID παρουσίασα ημερήσια διάταξη με την οποία ζητούσα « την ολοκλήρωση του εμβολιασμού των κατηγοριών που συμπεριλαμβάνονται στην φάση 1 (στμ. μεγαλύτερου κινδύνου) προχωρώντας και με όσους δεν έχουν ακόμα μπει στο πρόγραμμα , με προτεραιότητα τους επαγγελματίες υγείας και όσων λειτουργούν λόγω της φύσης της εργασίας τους σε δομές υγείας η συναφείς με αυτήν.»
Το αίτημα μου χτες (11 Μαρτίου) έγινε δεκτό στην ρύθμιση των κατηγοριών κατά προτεραιότητα εμβολιασμού που έχει οριστεί από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.
Θα γίνει έτσι δυνατό να προχωρήσει ο εμβολιασμός - μαζί με τις άλλες κατηγορίες - και των ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ , των γιατρών και των υγειονομικών που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες , ακόμα και των ΤΕΧΝΙΚΩΝ που δρουν σε υπηρεσίες Υγείας και συναφείς σχετικές κοινωνικές δομές .
Η ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
MARIOLINA CASTELLONE.

Νέα εικόνα 3

https://www.fedaiisf.it/sen-castellone-accolta-la-richiesta-di-vaccinare-gli-isf-in-via-prioritaria-saranno-inseriti-nel-nuovo-piano-vaccinale/?fbclid=IwAR10j9qzVLtFewB9AWyxtfp-VZUHcm2SMsSN7Kjh2nmDRhLr4FFNMq_pfo0

επιστροφή στην κορυφή

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ