Menu
A+ A A-

Ανακοίνωση 14/4/2020

Ανακοίνωση 14/4/2020

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 797                                                                                                      AΘΗΝΑ, 14/4/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Σε απάντηση ερωτήματος που υποβλήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Καλαμάτας έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

- Όσοι συνάδελφοι Ιατρικοί Επισκέπτες εργάζονται με απόδειξη παροχής υπηρεσιών και υποβάλουν φορολογική δήλωση με το έντυπο Ε3 μπορούν να ενταχτούν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ -ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΕΣΠΑ με αριθ. πρωτ.: 286/2.4.2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ : «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 » μιας και στην σχετική προκήρυξη αναφέρεται στην σελίδα 59 το επάγγελμα μας με κωδικό 70.22.13.01 .

Υπάρχουν δυο τρόποι υποβολής αίτησης:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α

Να συμπληρώσει και να υποβάλει ο ίδιος σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει, στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr ), την φόρμα «Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής».

Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Α διαδικασία αρχίζει την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Πέμπτη 16 Απριλίου και ώρα 23:59.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β

Να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του εξουσιοδοτώντας απευθείας τον πάροχο κατάρτισης της επιλογής του, ο οποίος πρέπει να έχει συμπεριληφθεί υποχρεωτικά στο Μητρώο Παρόχων της παρούσας Δράσης προκειμένου αντί του ιδίου του παρέχοντα την εξουσιοδότηση να ενεργήσει κατ’ εντολή και για λογαριασμό του.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι ο ωφελούμενος πρέπει να επιλέξει υποχρεωτικά μία από τις δύο διαδικασίες.

Η προθεσμία υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των ωφελουμένων με την υπό στοιχείο Β διαδικασία αρχίζει από Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 και λήγει την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

Ολόκληρο το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας μας www.poiefsek.gr .

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ.

επιστροφή στην κορυφή

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ