Menu
A+ A A-

Ανακοίνωση Ένωσης Συνταξιούχων ΤΕΑΥΦΕ 23/7/2020

Ανακοίνωση Ένωσης Συνταξιούχων ΤΕΑΥΦΕ 23/7/2020

Ένωση Συνταξιούχων Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών Ελλάδας (ΕΣΥΦΕΕ)

Αθήνα, 23/7/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,



            Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑΥΦΕ εν μέσω της υγειονομικής κρίσης αποφάσισε να υποβάλει αγωγές εξώσεων από το ιστορικό κτίριο του Ταμείου επί της οδού Χαλκοκονδύλη 56 εις βάρος των συνδικαλιστικών οργανώσεων του κλάδου, μεταξύ των οποίων και η Ένωσή μας. Οι αγωγές κοινοποιήθηκαν στις 23/6/2020 και εκδικάζονται στις 8/10/2020 με τον ισχυρισμό ότι με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιηθεί καλύτερα το κτίριο.


            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αντέδρασε άμεσα, αποφασίζοντας κοινή σύσκεψη με τις δύο Ομοσπονδίες του κλάδου, την ΟΕΦΣΕΕ και την ΠΟΙΕ. Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑΥΦΕ την Τετάρτη 22/7/2020 στις 14:00. Στην παράσταση διαμαρτυρίας παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και του ΕΚΑ. Μας δέχθηκαν τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου και ο Πρόεδρος, κ. Κωστούρος, σε τηλεδιάσκεψη.


            Η αντιμετώπιση που μας επιφύλαξαν, δεν ήταν η πρέπουσα. Η συνάντηση απέβη άκαρπη. Ωστόσο, απαιτήσαμε να αποσύρουν τις αγωγές και να συζητήσουμε σε νέα βάση το θέμα το Σεπτέμβριο του 2020, ζητώντας γραπτή απάντηση στο αίτημά μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

επιστροφή στην κορυφή

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ