Menu
A+ A A-

Δελτίο Τύπου - Οι επόμενες κινήσεις της Επιτροπής ενάντια στην εφαρμογή του Νόμου 4446/2016 άρθρο 99

Δελτίο Τύπου - Οι επόμενες κινήσεις της Επιτροπής ενάντια στην εφαρμογή του Νόμου 4446/2016 άρθρο 99

 

Εικόνα profil Facebook

 

 

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4446/2016 ΑΡΘΡΟ 99


ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 7                                                                                                                                     ΑΘΗΝΑ, 6/12/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ

            Συνάδελφοι Ιατρικοί επισκέπτες – Ιδιωτικοί υπάλληλοι – περιοδεύοντες πωλητές !!!

            Έχουμε αναφέρει ότι το πρώτο βήμα στο νομικό κομμάτι της διεκδίκησης για την κατάργηση του φορολογικού νόμου 4446/2016 άρθρο 99 έγινε με την κατάθεση πάνω από 150 ενδικοφανών προσφυγών από τους συναδέλφους που θίγονται. Το μέγεθος της αντίδρασης ξάφνιασε και δεν ήταν δυνατόν να αγνοηθεί… Συνάδελφοι καλούνται από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών του Υπουργείου για επιπλέον στοιχεία και διευκρινήσεις. Αυτό που λέγαμε έγινε παρά τις λυσσώδεις αντιδράσεις των εργοδοτικών που ενώ πριν θεωρούσαν ως μόνη δυνατή αντίδραση την Νομική Οδό , μόλις αυτή ξεκίνησε κρύφτηκαν στο βάθος του «καναπέ» τους ή έσπευσαν να κάνουν την φορολογική τους δήλωση (και να πληρώσουν !!!!) αναγνωρίζοντας έμμεσα τον φόρο.

            Το δεύτερο βήμα είναι για όσους επιθυμούν να ασκήσουν προσφυγή κατά ενδεχόμενης απορριπτικής απόφασης. Η Επιτροπή Αγώνα ήδη επικοινωνεί μαζί τους ώστε να συντονιστούν οι ενέργειες με το μικρότερο δυνατόν κόστος.

            Ξανατονίζουμε ότι ο αγώνας δεν εξαντλείται στα νομικά. Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη συνάντηση κλιμακίου μας με τον Τομεάρχη Φορολογικών , Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Βεζυρόπουλο και τον Τομεάρχη Οικονομικών του ίδιου Κόμματος Χρήστο Σταϊκούρα. Μετά την συνάντηση θα εκδοθεί νέο Δελτίο Τύπου.

  • Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ…….

  • ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!

               

               

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ 4446/2016 ΑΡΘΡΟ 99

επιστροφή στην κορυφή

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ