Menu
A+ A A-

Δελτίο Τύπου Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ευβοίας

Δελτίο Τύπου Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ευβοίας

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.)

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1946

ΑΡΙΘ.ΑΠΟΦ. 207/46 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ 7/70

ΕΔΡΑ: Χ Α Λ Κ Ι Δ Α 34133-Μ.ΦΡΙΖΗ 10-ΤΗΛ.:2221020808 – FAX: 2221082116

http://www.ergkev.gr         e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.:                                                                                      ΧΑΛΚΙΔΑ 12/1/2018

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ»

  Σε άκρως εκδικητική απόφαση απόλυσης εργαζόμενου χωρίς αποζημίωση!!!!  Έπειτα από 30 χρόνια υπηρεσίας, προχώρησε ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών  Εύβοιας ΣΠΕ.

  Επικαλούμενος Βασιλικό Διάταγμα 16/18-7-1920!!! τον απολύει χωρίς αποζημίωση, διότι ο εν λόγω εργοδότης κατέθεσε μήνυση εναντίον του εργαζόμενου που θα συζητηθεί  την 23-10-2018.

  Το μέγα «αμάρτημα» του εργαζόμενου, είναι ότι κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης εργαζόμενης , όπου είχε απολυθεί από την εν λόγω Εταιρία και ζητάει την ακύρωση της απόλυσής της.

  Έπειτα από επαναλαμβανόμενες και  οργανωμένες  ψυχολογικές επιθέσεις εναντίον του εργαζόμενου, μέσω βλαπτικών μεταβολών κλπ., που σκοπό είχαν την οικειοθελή αποχώρησή του, τον μηνύει για ψευδορκία!!!! Και καταθέτει και αγωγή εναντίον του, ζητώντας 34.000 ευρώ και ανά έτος προσωπική κράτηση.

Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

  Συντονιζόμενο πλήρες με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ – ΚΛΑΔΩΝ , το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, απέναντι σε τέτοιες πρακτικές, που θυμίζουν άλλες εποχές και καθεστώτα, θα χρησιμοποιήσουν όλες τους τις δυνάμεις, με όλους τους νομικούς τρόπους, οσότου να σταματήσει αυτό το πογκρόμ εναντίον του εργαζόμενου αλλά και τις ιδέες που μπορεί να μπουν σε άλλους ασύδοτους εργοδότες, χρησιμοποιώντας αυτή τη τακτική.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

επιστροφή στην κορυφή

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ