Menu
A+ A A-

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023

Δελτίο Τύπου ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ. e ΕΦΚΑ - ΤΕΑΥΦΕ: ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

Αρ. Πρωτ : 23/2023                                             ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ !

            Αγαπητοί συνάδελφοι συνταξιούχοι και επιδοματούχοι του ΤΕΑΥΦΕ!

Λάβαμε γνώση το Σάββατο 1η Απριλίου μιας ανακοίνωσης που υπογράφεται από «το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΤΕΑΥΦΕ» και «διαφημίζει» το νεοσύστατο Σωματείο μας.

Το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι προφανώς ο συντάκτης (ή η συντάκτρια) του κειμένου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ/ΝΗ ΣΤΟ ΤΕΑΥΦΕ!

Γιατί αν ήταν, θα γνώριζε πως ο συνταξιούχος Φαρμακοϋπάλληλος / Ιατρικός Επισκέπτης που πληρώνει τις εισφορές του στα Ταμεία Φαρμάκου είναι ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΑΥΦΕ!

Συνιστούμε στους υπογράφοντες τις ανακοινώσεις στο μέλλον να διαβάσουν πρώτα το καταστατικό μας, να είναι ασφαλισμένοι στα Ταμεία Φαρμάκου και να τις συντάσσουν οι ίδιοι! Θα αποφεύγουν έτσι πολλές «κακοτοπιές»!

Αυτό που ενδιαφέρει εμάς είναι η αποκατάσταση των αδικιών με αυξήσεις - που αποδείξαμε ότι δικαιούμαστε - και όχι σκέτες καταγγελίες ….

Έτσι δεν θα ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες παραγράφους της ανακοίνωσης εκτός αν συνεχιστούν οι προκλήσεις. Άλλωστε αυτές είναι copy paste από προκηρύξεις του ΠΑΜΕ στο παρελθόν που έχουν καταδικαστεί από την σαρωτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων και Συνταξιούχων του κλάδου μας.

Επιβεβαιώνουν απλά την ανάγκη δημιουργίας του ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ. e ΕΦΚΑ - ΤΕΑΥΦΕ που δεν αποκλείει κανένα του «εκλέγειν και εκλέγεσθε», συμμετέχει παντού και δεν απέχει από διαδικασίες και αγώνες.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία επιβίωσης αλλά δεν θα τους ρίξουμε σωσίβιο !

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΩ.ΣΥ.Φ. e ΕΦΚΑ - ΤΕΑΥΦΕ

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ