Menu
A+ A A-

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Δελτίο Τύπου: Συνάντηση της ΠΟΙΕΦΣΕΚ με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας

Νέα εικόνα 2

ΑΡ ΠΡΩΤ : 823                                                                                              AΘΗΝΑ, 2/6/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Την Πέμπτη 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Περιφέρειας Αττικής συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας μας αποτελούμενης από́ τον Προέδρο Νουχάκη Σταύρο και τον Συντονιστή́ της Γραμματείας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Πάνο Καραμούζη, Προέδρο του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας με τον Πρόεδρο του Ιατρικού́ Συλλόγου Αθηνών και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου 28 5 2020 τελική

Μετά́ την συνάντηση ο Πρόεδρος του ΙΣΑ έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Θέλω να πω στους Ιατρικούς Επισκέπτες και Φαρμακοϋπαλλήλους που μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας και την σταδιακή́ αποκατάσταση της κανονικότητας επιστρέφουν σιγά́- σιγά́ στον εργασιακό τους χώρο ότι:

-          Τα μέτρα που πάρθηκαν αποσκοπούσαν στην αποτροπή́ της εξάπλωσης της Νόσου και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να υποκαταστήσουν μακροπρόθεσμα την απευθείας επικοινωνία του Ιατρικού́ Επισκέπτη ως Επαγγελματία Υγείας με τον Ιατρικό́ κόσμο.

Είμαι σίγουρος ότι θα τιμήσετε τον κλάδο σας επιτελώντας την ιατρική́ ενημέρωση με επαγγελματισμό́ σεβόμενοι τους χώρους νοσηλείας και αποφεύγοντας τον συγχρωτισμό́ με τους ασθενείς. Οι επισκέψεις να γίνονται με τηλεφωνικό́ ραντεβού́ πριν, τηρώντας τις αποστάσεις και με όλες τις προφυλάξεις (γάντια, μάσκα, αντισηπτικό́) όπως ορίζουν οι σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, του Υπουργείου Υγείας και του ΠΙΣ!

Προσέχουμε όλοι ώστε να είμαστε υγιείς και ασφαλείς προστατεύοντας παράλληλα τόσο τους συνανθρώπους μας όσο και γενικότερα την Δημοσία Υγεία!»        

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Π.Ο.Ι.Ε.Φ.Σ.Ε.Κ